Ce i-a făcut Bianca Drăgușanu lui Cătălin Botezatu după ce s-au cunoscut: ‘Ne-am folosit unul pe altul’

Ce i-a făcut Bianca Drăgușanu lui Cătălin Botezatu după ce s-au cunoscut: ‘Ne-am folosit unul pe altul’
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre relația cu Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu nu a avut mereu o viață ușoară, chiar dacă pare că acest lucru nu este posibil, ținând cont că blondina obține mereu ce își dorește, are parte de vacanțe în locuri exotice și haine de lux. Totuși, abia acum a făcut dezvăluiri despre începutul carierei sale.

Bianca Drăgușanu, dezvăluri inedite. Ce a spus despre relația cu Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format, în urmă cu mulți ani, un cuplu. Cei doi s-au iubit cu foc și au fost urmăriți de diferite controverse, însă, în momentul în care s-au despărțit, aceștia au rămas în relații extrem de bune și se bucură și în zilele noastre de o frumoasă prietenie.

Blondina a avut parte de o copilărie extrem de grea. Blondina a rămas alături de tatăl său după divorțul părinților, iar copilăria ei a fost marcată de neajunsuri, printre care faptul că s-a încălțat timp de 4 ani cu aceeași pereche de bocanci, așa că s-a hotărât să muncească din greu pentru a scăpa de probleme.

Bianca Drăgușanu, copilărie marcată de probleme financiare

Bianca Drăgușanu avea doar 18 ani în momentul în care s-a decis că își dorește să trăiască în București. Vedeta muncise deja din greu pentru a-și satisface anumite dorințe, așa că știa exact unde își dorește să ajungă în viață pentru a putea să își permită orice își dorește.

Blondina s-a dus, imediat cum a ajuns în Capitală, la un casting organizat de Cătălin Botezatu, iar creatorul de modă a remarcat-o din primele clipe. Cei doi s-au îndrăgostit în scurt timp după acest eveniment, iar numele Biancăi Drăgușanu era pe buzele tuturor la vremea aceea, la fel ca și acum.

„Ne-am iubit și ne-am folosit”

Totuși, aceasta a mărturisit că ea și Cătălin Botezatu s-au folosit unul pe celălalt, dar și că relația lor a fost una plină de iubire. Bianca Drăgușanu a mărturisit că povestea de dragoste a fost una benefică atât pentru ea, cât și pentru faimosul creator de modă.

„Eu nu am venit cu trenul la București. Eu stiam deja ce vreau.

Aveam geantă de firmă, aveam masină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting și Cătălin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun.

Aș spune că ne-am folosit unul pe celalălt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă.

Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el.”, a spus aceasta în emisiunea ‘În oglindă’, Mihai Ghiță pe contul de YouTube theXclusive.