Botezatu îl face praf pe Gabi Bădălău după ce Bianca Drăgușanu l-a părăsit, chiar de ziua lui. Am aflat toate detaliile EXCLUSIV

Botezatu îl face praf pe Gabi Bădălău după ce Bianca Drăgușanu l-a părăsit, chiar de ziua lui. Am aflat toate detaliile EXCLUSIV
Ce a spus Cătălin Botezatu despre fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău

Designerul de talie internațională Cătălin Botezatu a rămas prieten de suflet cu Bianca Drăgușanu, fosta lui iubită, ba chiar se ajută la greu. La aflarea veștii că superba femeie, pe care Bote a iubit-o cândva, s-a despărțit iar de iubit, Bote l-a atacat dur pe Gabi Bădălău.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre Gabi Bădălău

Cătălin Botezatu nu a părut deloc surprins, la aflarea veștii că Bianca Drăgușanu, cândva, iubita lui, i-a spus iar ”Adio!” lui Gabi Bădălău:

„Și ce dacă Bianca s-a despărțit sau se va despărți de Gabi Bădălău? Cine e acest Bădălău, de ce suntem atât de preocupați de el? Cine e Bădălău, ca să pară atât de important?

În această ecuație, doar ea mă interesează, am rămas prieteni. Nu știu cine este Gabi Bădălău, probabil un bărbat cu bani, căci altfel Bianca n-ar sta lângă el. S-au despărțit? Nu-i nimic, are balta pește!”, a spus Cătălin Botezatu pentru redacția Playtech-Impact.

Bianca Drăgușanu l-a părăsit iar pe Gabi Bădălău, zilele trecute, de ziua lui de naștere

Bianca și Gabi au o relație cu năbădăi, bifând numeroase despărțiri cu scântei. Ultima lor ceartă de proporții ar fi avut loc zilele trecute, chiar de ziua lui de naștere:

„Bianca a fost așteptată la petrecerea lui, doar că ea nu a mai dorit să vină, după o discuție în contradictoriu avută cu Gabi, cu câteva ore înainte. Nu cred că se vor mai împăca.

Gabi este foarte supărat că aceasta nu a mai venit, mai ales că printre invitați se aflaseră și părinții săi. Bianca s-a mutat din nou din locuința lui Gabi, dar încă nu și-a luat și bagajele.”, ne-a declarat, zilele trecute, în exclusivitate, o persoană apropiată vedetei.

Bote susține că Bianca merită cadouri scumpe: „Băieți, banii trebuie să circule”

Cătălin Botezatu ne-a mai dezvăluit și ce gen de bărbat i s-ar potrivi Biancăi Drăgușanu, dar și care sunt pretențiile ei, într-o relație:

„Bianca nu se grăbește să intre într-o poveste de dragoste.

Ea calculează foarte bine orice, pune totul în balanță. Biancăi i s-ar potrivi un bărbat frumos, ambalajul contează mult, să-i ofere dragoste, ea tânjește după dragoste, să îi ofere protecție, flori, să-i facă declarații frumoase, să diversifice peisajul și să-și permită să o ducă la un shopping pe măsură, căci doar o știm pe Bianca Drăgușanu.

Dar, cărei femei nu îi plac diamantele, să fim serioși! Acum, însă, au fost înlocuite cu genți scumpe, de mii de euro, pe care Bianca le merită.

Băieți, banii trebuie să circule, dacă vreți să aveți femei frumoase lângă voi, asta e, cheltuiți! Bianca e nebunatică, mi-a plăcut, nu m-a deranjat niciodată nimic la ea, când eram împreună!”

Femeia ideală, în viziunea lui Cătălin Botezatu: „Să fie îngrijită, să nu bea bere și să nu spună glume de cartier”

Cătălin Botezatu, rămas burlac și la vârsta de 54 de ani, ne-a dezvăluit și care femei îi sunt pe plac, dar și pe care anume le evită, după o scurtă ‘scanare’:

„Cele mai importante, la o femeie, sunt manichiura și pedichiura. În momentul în care apare cu ele realizate îndoielnic, adică se vede că nu a trecut pe la un salon și vine la o întâlnire cu unghiile ciobite, cu oja spartă, s-a terminat filmul.

Ține de respectul tău, de îngrijire. Atâta timp cât eu mă aranjez, deși sunt foarte ocupat, femeile nu au nicio scuză, este impardonabil. Femeia trebuie să fie aranjată, dichisită, cu părul spălat.

Nu-mi plac însă nici femeile care petrec mult timp la bibliotecă și când te întâlnești cu ele fac paradă cu ce au citit. Sunt tare plictisitoare, să fim serioși!”

Cătălin fuge însă și de femeile care beau bere și care, mai apoi, fac glume neobișnuite:

„Ce e mai dizgrațios decât să vezi o femeie care se îmbată sau care miroase a bere, lângă tine, și apoi spune glume de cartier?

Femeia înseamnă șarm, frumusețe, parfum, senzualitate și sexualitate. Dacă nu ai toate astea, nu vei face nimic, nu vei cuceri niciodată bărbatul pe care îl placi!”

Sfaturi de aur pentru femeile măritate: „Aranjați-vă, doamnelor”

Cătălin Botezatu le dă câteva sfaturi de aur și femeilor măritate, care, mai ales în pandemie, sunt preocupate mai degrabă de treburile casei, decât de imaginea lor, înregistrându-se divorțuri pe bandă:

„Ei, și ce dacă este pandemie, acum nu ne mai aranjăm? Multe femei căsătorite se gândesc că, dacă au un bărbat acasă, nu mai trebuie să meargă la coafor. Dimpotrivă, mai ales în pandemie, ai tot timpul din lume să te aranjezi, să-și vopsești părul, să-ți dai cu cremă.

Femeia trebuie să miroasă frumos, părul să fie proaspăt spălat. Nu să fii bucătăreasă și să miroși a cartofi prăjiți. Dacă ai bani, lasă femeia să fie femeie, angajează o menajeră, dacă nu, asta e, nu toate familiile își permit ajutor.

Dar, aranjați-vă, doamnelor, după ce prăjiți pește, pentru că vine ală, acasă, de la fabrică, și nu vrea să găsească o bucătăreasă, ci o femeie aranjată!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI