Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Dan Alexa, la câteva luni după ce l-a bătut. Totul e clar acum

Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Dan Alexa, la câteva luni după ce l-a bătut. Totul e clar acum

Momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alex a șocat pe toată lumea. Impresara fostului rapidist a fost acuzată de gurile rele că ar avea o relație amoroasă cu acesta, iar incidentul nu a făcut decât să dea apă la moară acestor zvonuri.

Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Dan Alexa, la câteva luni de la celebrul pumn

Într-o discuție aprinsă, Anamaria Prodan i-a dat un pumn în fața antrenorului Astrei, iar paparazzi au surprins întregul moment. Dan Alexa a vorbit despre incident și a infirmat zvonurile potrivit cărora ar exista o altfel de relație, alta decât dea de prietenie, între ei.

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, declara la vremea aceea Dan Alexa.

Anamaria Prodan și-a luat mâna de pe Dan Alexa definitiv

Se pare că de la incident, între cei doi s-ar fi produs o distanțare, cu toate că s-au chinuit să păstreze aparențele, Dan Alexa ar fi început să nu mai asculte de sfaturile impresarei. Acum, cei doi au întrerupt orice legătură, iar asta pentru că Anamaria Prodan s-a săturat să dea sfaturi deloc binevenite.

„O ruptură s-a produs de atunci între ei, peste care nu au mai trecut. Ana și-a luat mâna de pe Dan pentru că el nu asculta de niciun sfat. Degeaba încerca ea să îi managerieze și îmbunătățească imaginea, Alexa spunea da, da, apoi făcea tot ceea ce îl tăia capul. Prodanca îi explica faptul că se asociază cu persoane care îl pot compromite la nivel de imagine, însă el nu asculta. Ea îi voia numai binele, iar lui chiar i-a fost bine când a ascultat de ea. De aceea au ajuns să întrerupă orice fel de legătură. Cât să tragă și Ana pentru el? Mai bine își vede de treaba ei și investește timp și energie în antrenori cu care chiar se poate comunica, precum este Bratu”, au declarat surse din lumea fotbalului pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan, despre gestul la adresa lui Dan Alexa: „Un transfer nereușit”

Anamaria Prodan a declarat la ceva timp după incident că îi este rușine de ceea ce a făcut și că este dezamăgită de faptul că gestul ei a ajuns să fie în prim-plan, în pofida lucrurilor bune pe care le-a făcut.

”Normal că mi-e rușine de ce am făcut. Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Mi-am apărat antrenorii și jucătorii întotdeauna, mai aprig decât aici.

Am fost dezamăgită și mă gândeam că gestul ășta al meu a umbrit atâtea gesturi frumoase care s-au întâmplat în perioada asta.

A fost vorba de un transfer nereușit, cu toate că după un meci nu poți să îți dai cu părerea. Am avut o discuție, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, el s-a îndârjit și cumva m-a provocat. Bineînțeles, nu se aștepta nimeni la așa ceva”, a spus impresara atunci.

Și Laurențiu Reghecampf a reacționat, atunci când a fost întrebat despre o eventuală relație amoroasă între soția lui și Dan Alexa. Tehnicianul a negat toate zvonurile, spunând că nu se pune problema de așa ceva.

”Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta.

Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații”, declara pe atunci Reghcampf.