Ce greutăți are Gina Pistol de când a devenit mamă. Cât de sinceră a fost iubita lui Smiley

Ce greutăți are Gina Pistol de când a devenit mamă. Cât de sinceră a fost iubita lui Smiley
Ce greutati are Gina Pistol de cand a devenit mama

Gina Pistol a spus că se confruntă cu foarte multe mesaje negative de când a devenit mămică. Amintim că ea și Smiley au devenit părinți pentru prima dată pe data de 9 martie 2021, iar venirea pe lume a micuței Josephine le-a schimbat viața total.

Ce greutăți are Gina Pistol de când a devenit mamă

Cei doi părinți se dedică în mod egal în creșterea sa, însă celebritatea vine la pachet și cu sacrificii și comentarii negative, iar Gina le-a experimentat pe toate de când a devenit mămică.

Astfel, pe pagina ei de Instagram, Gina Pistol a postat un mesaj prin care le transmite fanilor ei că reușește să se bucure de câteva momente de liniște după ce își lasă fiica pe un șezlong de bebeluși. Iar în secțiunea de comentarii, aceasta a răspuns mai multor comentarii ale unor internauți, printre care și actuale sau viitoare mămici. Gina Pistol a mărturisit că în ultima perioadă s-a confruntat cu foarte multe ”răutăți gratuite”.

„De ceva timp ma tot lovesc (si nu doar eu) de rautatea asta gratuita. Perioada asta de izolare parca scoate din oameni tot ce-i mai rau si urat”, a notat Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

În plus, Gina Pistol a mai spus că este mereu atentă la fiica ei. Gina a zis că doarme chiar cu ochii deschiși și parcă o aude pe Josephine plângând, chiar și atunci  când doarme și este liniștită.

„Eu o aud plangand si cand nu plange 😂. Dorm cu ochii deschisi si privirea fixa. Imi mai toarna Andrei din cand in cand picaturi in ochi, ca sa nu mi se usuce privirea 😂”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol s-a refăcut după naștere

De menționat este că Gina Pistol s-a refăcut rapid după nașterea fetiței sale, iar proaspăta mămică a ajuns la o greutate de 65 de kilograme, după ce a ajuns la 80 de kilograme în timpul sarcinii. În plus, Gina Pistol a mai spus că urmează să înceapă din nou să facă sport, de îndată ce va avea voie.

 „Și ca să vă răspund la o altă întrebare, una pe care o primesc destul de des, nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la…dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme greutate, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme, dar rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am încă voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a mai spus iubita lui Smiley pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI