Ce greșeli face Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui, Alexandru. Lavinia Pîrva l-a dat de gol

Ce greșeli face Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui, Alexandru. Lavinia Pîrva l-a dat de gol
Ce greșeli face Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui, Alexandru.

Ștefan Bănică Jr. a fost întotdeauna discret în ce privește viața personală. Lavinia Pîrva, soția sa, a fost cea care a dat amănunte despre viața de familie. Iată cum este Ștefan Bănică Jr. în rolul de tată!

Ce greșeli face Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui, Alexandru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au o căsnicie cât se poate de solidă. Cei doi au fost mereu discreți cu viața lor de cuplu și de familie, dar iată că Lavinia Pîrva a dat, totuși, câte ceva din casă. Fiul celor doi, pe nume Alexandru, a împlinit vârsta de doi ani, însă până la ora actuală nu a apărut vreo poză în spațiul public, cu chipul copilului.

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a fost invitată la emisiunea VIP și a povestit că ea este mai relaxată în privința celui mic, iar tatăl lui este mult mai panicat atunci când vine vorba despre siguranța fiului lui.

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a dezvăluit artista în cadrul interviului oferit la postul de televiziune Prima TV.

Cum se înţelege Lavinia Pîrva cu copiii lui Ştefan Bănică

De amintit este că Ștefan Bănică mai are doi copii din două relaţii diferite, pe Radu Ștefan în vârstă de 19 ani, şi pe Violeta, în vârstă de 13 ani. Iar Lavinia Pîrva a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestora, explicând și că are o relaţie foarte bună cu cei doi. Mai mult decât atât, tinerii îşi vizitează destul de des frăţiorul mai mic.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, i-a mai mărturisit artista Lavinia Pîrva lui Cristi Brancu.

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, însă nici ea nu este străină de anumite ”îmbunătățiri” estetice.

„Acum câteva luni am descoperit un tratament care are rezultate extraordinare! Ce este? Este o terapie injectabilă cu un ser minune, pe bază de acid hialuronic și aminoacizi! Efectul este imediat, pielea se întinde pe loc și în 24 de ore fața ta va arăta foarte hidratată, ridicată, luminoasă și mult mai tânără!”, scria Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram, în februarie, anul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI