Lavinia Pîrva, în costum de baie în vacanță. Arată mai bine decât înainte să nască

Lavinia Pîrva, în costum de baie în vacanță. Arată mai bine decât înainte să nască
Lavinia Pirva, în costum de baie in vacanta

Lavinia Pîrva nu mai are nevoie de nicio descriere. Soția lui Ștefan Bănică este una dintre cele mai frumoase, apreciate și îndrăgite artiste din România. Bruneta arată senzațional după naștere. Cum s-a pozat Lavinia în costum de baie. Bărbații au întors capul după ea.

Lavinia Pîrva, în costum de baie în vacanță

Face ce face și tot revine în centrul atenției. Lavinia Pîrva arată senzațional după naștere și a revenit foarte repede le formele perfecte de clepsidră care au consacrat-o. Frumoasa brunetă se bucură de trupul său de adolescentă, siluetă pe care a recăpătat-o la puțin timp după ce l-a adus pe lume pe micuțul Alexandru.

Și pentru că a venit vara și vrea să se bucure la maximum de temperaturile ridicate, soarele torid de pe plajă și nisipul fin de sub tălpi, Lavinia Pîrva le-a împărtășit fanilor săi câteva dintre fotografiile de care este foarte mândră. Bruneta a depus eforturi consistente la sala de forță pentru a-și tonifia corpul.

Recent, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au plecat într-o vacanță de vis în Grecia, acolo unde s-au bucurat de cele mai frumoase peisaje. Tânăra mămică are un trup de milioane și nici nu zici că a născut acum câteva luni. Binențeles că pe lângă costumele de baie decoltate care i-au pus în valoare silueta de invidiat, Lavinia și-a luat în bagaj și câteva articole vestimentare de la propria ei colecție de haine, pe care le promovează ori de câte ori are ocazia.

Ce operație estetică și-a făcut Lavinia Pîrva

Prezență diafană, angelică și stilată, cântăreața Lavinia Pîrva a fost dintotdeauna foarte preocupată de felul cum arată, lucru pe care toată lumea îl poate observa. Cu toate că mereu a fost o femeie frumoasă, cu trăsături bine conturate, artista pare să fie ușor nemulțumită de felul în care arată chipul din oglindă, așa că a găsit soluția atunci când a trecut pragul medicilor esteticieni.

Acum puțin timp, Lavinia Pîrva și-a uimit fanii cu pozele pe care le postează pe Instagram. În timp ce unii admiratori o laudă fără încetare, complimentându-i trupul zvelt și chipul de păpușă, alți internauți o critică pe solistă pentru faptul că și-ar fi mărit excesiv buzele. Artista a apelat la o procedură care se numește russian lips, intervenție estetică ce presupune mărirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic.

„Păcat de frumusețea ei naturală. Și acele sprâncene de „animal cu blană” nu le văd rostul pe chipul ei frumos. / Urâte buze. De ce te-ai mutila așa?’ , au fost câteva dintre comentariile pe care internauții le-au scris pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI