Cine este bărbatul misterios cu care Lavinia Pîrva a fost surprinsă. Ce au făcut cei doi în bloc (exclusiv)

Cine este bărbatul misterios cu care Lavinia Pîrva a fost surprinsă. Ce au făcut cei doi în bloc (exclusiv)
Imagini cu bărbatul misterios cu care a fost surprinsă Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a fost surprinsă lângă un bărbat misterios. Cei doi au fost fotografiați ieșind dintr-un bloc. Cântăreața a fost distantă și înfrigurată.

Lavinia Pîrva a fost surprinsă în compania unui bărbat

Fotoreporterii Impact au surprins-o pe Lavinia Pîrva în timp ce ieșea dintr-un bloc. Despre familia Bănică se cunoaște că ar fi achiziționat un apartament acolo. Cel mai probabil, imaginile cu solista alături de bărbatul misterios au legătură cu noua investiție a cuplului. Blocul în care se regăsește apartamentul se află la câțiva pași de strada unde celebrul rocker și-a construit casă.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, despre minunea din viața lor. Alexandru este topit după tatăl lui

Cuplul traversează cea mai frumoasă perioadă din viață. Micuțul Alexandru le face zilele mai senine, iar părinții nu-și mai încap în piele de fericire. Au recunoscut că la început au făcut multe nopți albe și au avut multe temeri legate de minunea lor, dar energia pe care o emană acesta le dă putere să uite de oboseală.

Băiețelul se arată deja talentat, fiind clar că s-a aruncat în neamul lui Bănică. Mai avem de așteptat până vom vedea dacă va deveni și el actor sau cântăreț. Până atunci, la înaintare ies copiii cei mari ai artistului. Radu și Violeta au arta în sânge și fiecare are pasiuni care se învârt în acest cerc. De asemenea, cei trei se văd destul de des și au o relație foarte bună, a povestit chiar solista. 

Cei trei frați se înțeleg bine 

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a declarat Lavinia Pîrva în emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

„Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a completat ea.