Ce greșeală majoră ar face Prințul Harry, de fapt. Unii spun că la fel a procedat și Prințesa Diana

Ce greșeală majoră ar face Prințul Harry, de fapt. Unii spun că la fel a procedat și Prințesa Diana
Ce greseala majora ar face Printul Harry, de fapt

Scandal mare în Regatul Unit. Un expert de-al coroanei britanice a susținut că prințul Harry va regreta profund că și-a „vândut” familia scriind o nouă carte, la fel cum a făcut-o regretata sa mamă, prințesa Diana.

Ce greșeală majoră ar face Prințul Harry, de fapt

Presa internațională spune că, de aproape un an de zile, prințul Harry lucrează în secret la o carte de memorii. Oficialii de la Palatul Buckingham se tem de alte dezvăluiri explozive după ce au descoperit faptul că soțul lui Meghan Markle s-a legat de un „scenarist de putere” american.

Surse apropiate de-ale familiei regale au declarat, pentru jurnaliștii de la Daily Mirror, că tema acestui volum a stârnit un „tsunami de teamă” în cercurile reginei Elisabeta a II-a. Acum Ingrid Seward este de părere că inițiativa ducelui de Sussex de a lansa o carte de memorii ar putea fi cea mai mare greșeală pe care a făcut-o vreodată.

„Să dezvălui detalii personale despre o viață regală publică precum cea a lui Harry nu poate fi o idee bună. S-ar putea ca această decizie să se întoarcă să-l bântuie, mai ales dacă îl supără pe bunica lui și apoi se răzgândește în privința declarațiilor sale.

Diana a declarat atunci că a regretat faptul că a lansat cartea ei de memorii. Cu siguranță a regretat că a făcut milioane pentru toți ceilalți din propriile sale revelații triste. Aceasta ar putea fi cea mai gravă greșeală din viața lui Harry.”, a declarat Ingrid Seward exclusiv pentru cei de la Daily Mirror.

Care este teama familiei regale britanice vizavi de cartea prințului Harry

Volumul de memorii ar fi încă o altă afacere de întoarcere a banilor pe care Harry, 36 de ani, a întreprins-o de când a părăsit familia regală și s-a mutat în California, spun cei din presa internațională.

Moehringer a promis că va furniza o relatare „complet veridică și exactă” a vieții sale și a Megxitului, atunci când a fost publicată de Crăciun sau la începutul Anului Nou.

„De când au părăsit viața regală, Harry și Meghan au avut tot mai multe pretenții și s-au plâns de felul în care au fost tratați. Ei spun că este adevărul lor, dar există doar un singur adevăr.

De la interviul lor cu Oprah Winfrey, tensiunile au crescut foarte mult, întrucât s-a dovedit că, în cel mai bun caz, nu au încredere.

Acum există un tsunami de frică printre membrii familiei despre ceea ce va scrie Harry. Mulți speră că poate corecta câteva lucruri, dar nu dețin prea multe speranțe”, a declarat romancierul J.R. Moehringer pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI