Ce gest a făcut Larisa Iordache la doar 3 zile de la operație. Antrenorii ei s-au mirat

Ce gest a făcut Larisa Iordache la doar 3 zile de la operație. Antrenorii ei s-au mirat
Larisa Iordache a fost silită să renunțe la finala probei de bârnă, la JO 2020, din cauza accidentării suferite la glezna stângă

Ce gest a făcut Larisa Iordache la doar 3 zile de la operație. Multipla medaliată olimpică și mondială la gimnastică a suferit, în week-end-ul trecut, cea de-a 7-a operație la glezna stângă. Larisa Iordache a fost nevoită, din cauza problemelor la acea gleznă, să renunțe la participarea la finala probei de bârnă de la Jocurile Olimpice de la Tokio. Dar, marea campioană n-a zăbovit prea mult în spitalul din Viena, unde a avut loc intervenția chirurgicală.

Ce gest a făcut Larisa Iordache la doar 3 zile de la operație

Ce gest a făcut Larisa Iordache la doar 3 zile de la operație. Marea campioană de gimnastică a trecut prin momente dificile în acest an, din cauza accidentărilor. Ea a fost nevoită, din această cauză, să renunțe la proba de individual compus de la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokio, desfășurate în această vară.

Larisa Iordache a reușit să se califice în finala la bârnă, tot la Olimpiadă, dar la finalul exercițiului din calificări a acuzat mari dureri la glezna stângă. A fost diagnosticată cu o entorsă metatarsiană, dar a sperat în recuperare în cele 8 zile ce au separat-o de ziua finalei. Din păcate, chiar înainte de începerea concursului, Larisa a simțit, din nou, dureri insuportabile și a fost obligată să se retragă din concurs.

Antrenorii ei s-au mirat

Gimnasta a trecut, ulterior, prin mai multe operații, problema dovedindu-se mult mai serioasă decât se anticipa. Larisa Iordache s-a aflat, zilele trecute, la Viena, în așteptarea unei noi operații. Cea de-a 7-a, după cum a mărturisit chiar ea într-o postare făcută pe contul de Facebook.

„Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e…. Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă.

Știu că este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare etc.), dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să-mi mai creeze probleme”, a scris Larisa Iordache pe pagina ei de Facebook.

„Am rezistat, sunt super tare!”

După intervenție, Larisa Iordache le-a povestit fanilor de pe Instagram cum se simte.

„Mă simt foarte bine față de ieri. Am avut niște stări de rău și somnolență. Nu am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, la nicio operație.

Piciorul e mult mai bine, nu mă mai doare atât de tare. E o tăietură. La operația asta m-am speriat foarte tare și am avut multe emoții. Am făcut-o pentru a fi bine, glezna îmi dădea dureri mari, nu puteam să mai merg, a spus Larisa Iordache.

Nu mică a fost surpriza antrenorilor ei, Cristi și Lăcrămioara Moldovan, când, la doar 3 zile de la operație, Larisa Iordache a intrat în sala de antrenament de la clubul Dinamo, unde este legitimată. Sprijinindu-se pe o cârjă, campioana a dovedit că are un moral bun, chiar dacă ia în calcul și varianta retragerii din activitate. Dar Larisa Iordache este convinsă că s-ar descurca și într-o carieră de antrenoare.

„Cred că mă voi descurca. Făcând gimnastică 20 de ani, n-ai cum să nu te descurci să dai o indicaţie. Abia aştept să treacă anul ăsta. Nu ştiu ce an va veni, dar cu siguranţă anul acesta m-a pregătit pentru tot ce urmează. Am rezistat, sunt super tare!”, a declarat Larisa Iordache, conform as.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI