14 apr. 2022 | 12:45

Ce fobie are Alina Vîlcu, arhitectul de la „Visuri la cheie” și cum se calmează: „Mi-e frică de moarte”

Monden
Ce fobie are Alina Vîlcu, arhitectul de la „Visuri la cheie” și cum se calmează: „Mi-e frică de moarte”
Alina Vîlcu, despre teama de moarte. Cum se calmează?

Alina Vîlcu a povestit că are o fobie pe care mulți oameni o împărtășesc. Arhitectul de la emisiunea ,,Visuri la cheie” a găsit totuși o metodă pentru a se calma atunci când se simte pe marginea prăpastiei. ,,Am înțelegerea clară că o parte a noastră, poate cea mai importantă, este nemuritoare și transmutabilă în altceva’‘, a povestit ea pentru fani. Ce spune ea despre secretul descoperit în urmă cu ceva timp?

Ce fobie are Alina Vîlcu: arhitectul de la „Visuri la cheie” a oferit secretul ei

Conform unor statistici, 3 din 4 persoane se tem să vorbească în public despre fobiile lor. Printre cele mai puternice se află frica exagerată de moarte.

Alina Vîlcu a discutat deschis despre acest lucru și le-a oferit fanilor ei metoda care o calmează atunci când simte că este cuprinsă de acest sentiment.

Cunoscutul arhitect de la ,,Visuri la cheie’‘ a recunoscut că se teme teribil de moarte, dar reușește totuși să țină totul sub control, cu ajutorul meditațiilor. În modul acesta reușește să înțeleagă că este parte din noi.

„Mi-e frică de moarte, cu rare excepții, când practic o meditație mai profundă și când am înțelegerea clară că o parte a noastră, poate cea mai importantă, este nemuritoare și transmutabilă în altceva.

Mi-e frică și de bătrânețe, de neputință, de faptul că nu mai ești relevant pentru cei din jur”, a povestit Alina, pentru ego.ro.

,,Câteodată mă simt de 30 de ani, câteodată de …90”

Vedeta are 48 de ani și un fiu în proaspătă adolescență. Cu toate astea, ea nu arată deloc vârsta sa din buletin, motiv pentru care este întrebată deseori cum reușește să se mențină.

Cea din urmă a susținut că se simte uneori ca la 30 de ani, iar alteori ca la 90 de ani, dar vârsta este relativă. Arhitectul a precizat că secretul constă într-o serie de aspecte precum: bucuria cu care trăiești viața, orele de somn, plimbările liniștite de dimineață, viciile ținute sub control și sportul pe măsură.

  • ,,Să spunem că am îmbătrânit grațios”

„Să spunem că am îmbătrânit grațios (râde). Câteodată mă simt de 30 de ani, câteodată de …90. Asta cu vârsta chiar e relativ, jur.

Secretul constă în mai multe aspecte: bucurie de viață, somn de la 10 seara, plimbări dimineața, alcool și dulciuri puține, suplimente, meditație zilnică, masaj săptămânal, yoga, proceduri pentru față, precum dermapen, mezoterapie, sport cu măsură. Mai nou, am încercat și un program de face yoga și ca să zic…bun”, a mai mărturisit ea.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro