Ce feluri de mâncare mănâncă, de fapt, americanii de 4 iulie, de Ziua Independenței

Ce feluri de mâncare mănâncă, de fapt, americanii de 4 iulie, de Ziua Independenței

Când vine vorba despre mâncare, Ziua Independentei din SUA este asociată cu picnic-uri la care se servesc friptura preparată la grătar, berea, prăjiturile cu căpșuni, dar și mulți hot-dogi.

Ce mănâncă americanii de 4 iulie, de Ziua Independenței

De asemenea, această zi mai este asociată și cu alimente ale căror culori se regăsesc pe steagul american. Astfel, faptul că se consumă hot-dogi, carne roșie, fasole roșie sau căpșuni, nu este deloc o coincidență, ci o tradiție.

Ziua de 4 iulie este un prilej perfect pentru americani ca să facă un grătar împreună cu pretenii și familia. De cele mai multe ori, ei organizează picnic-uri acasă sau în parcuri.

  • Hot-dog-ul

Este un preparat care se regăseşte în meniul oricărei familii americane ce sărbătoreşte Ziua Independenţei, indiferent de ce altceva se află pe grătar.

  • Salatele

Salatele reprezintă un preparat tradiţional în  SUA. De altfel, există sute de reţete care se pregătesc cu ocazia zilei de 4 iulie, ele fiind preferate şi pentru că sunt mai uşoare pentru digestie şi se asezonează perfect cu alt preparat iubit de americani: hot-dog-ul.

  • Fasolea coaptă

Este în preferințele tuturor când vine vorba de garnituri în ziua de 4 iulie, iara sta pentru că că gustul fasolei este potrivit cu orice fel de carne.

  • Chips-uri de cartofi şi sosuri

Pe data de 4 iulie îşi fac loc în meniul americanilor foarte multe preparate, însă unul dintre cele importante sunt chips-urile de cartofi și cu diferite sosuri. Cum cei mai mulţi sărbătoresc toată ziua afară, înainte sau după grătar nişte chips-uri de cartofi cu sos se potrivesc perfect. Preferatul lor e salsa.

  • Murături (castraveţi)

Americanii consumă cele mai multe murături pe 4 iulie decât în oricare altă zi a anului. Ele se mănâncă întregi, extrase direct din borcan, dulci sau sărate. Sunt folosite în componenţa hot-dog-ului sau sunt tăiate felii în interiorul hamburgerilor.

  • Limonada

Limonada rece e băutura preferată a tuturor celor care nu optează pentru bere de Ziua Independenţei. Dar berea rămâne cea mai consumată băutură de 4 iulie. De asemenea, americanii mai preferă ceaiul cu gheaţă sau Coca-Cola.

  • Pandişpan cu căpşuni

Pandişpanul cu căpşuni este cel mai servit desert de Ziua Independenţei. Astfel, la fiecare petrecere sau reuniune el se află pe masă şi este savurat de toţi. Se mai adaugă și afine pe deasupra, pentru ca preparatul să conţină cele 3 culori de pe steagul american, respectiv roşu, alb şi albastru.

  • Îngheţată perparată în casă

Aceasta este alegerea multor familii de americani de 4 iulie. Ea este uşor de preparat, poate conţine culorile tradiţionale americane şi este un desert adorat de majoritatea oamenilor, mai ales în luna iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI