Ce fel de relație are Bănel Nicoliță cu fosta sa soție acum. Cristina a decis să rupă tăcerea EXCLUSIV

Ce fel de relație are Bănel Nicoliță cu fosta sa soție acum. Cristina a decis să rupă tăcerea EXCLUSIV
Cristina, adevărul despre relația cu Bănel Nicoliță după divorț

Fosta jumătate a lui Bănel Nicoliță spune că nu se mai consultă demult cu fostul ei soț. Iar despre oferta din partea celor de la Survivor România 2022 a aflat din presă. Singura excepție este legată de deciziile privind viitorul copiilor pe care îi au împreună.

În ce relații a rămas Bănel cu fosta soție

Vestea că fostul ei soț, Bănel Nicoliță, ar fi fost ofertat de producătorii showului de emisiune Survivor România 2022 nu a surprins-o pe fosta lui soție, Cristina. Ea spune însă că nu a aflat vestea din partea fostei sale jumătăți, ci din presă.

„Nu ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente”, a precizat Cristina pentru Impact.ro.

Ea s-a grăbit să adauge că e la curent cu informația după ce a aflat-o din presă. Cristina s-a ferit să comenteze dacă Bănel Nicoliță ar fi făcut sau nu față rigorilor emisiunii.

„Nu știu nici să vă spun dacă ar fi făcut sau nu față. Habar nu am! Dar e clar că nu e simplu deloc acolo!”, ne-a mai declarat, în exclusivitate, fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

Ofertă de 5.000 de euro pe săptămână la Survivor

Potrivit presei sportive, Bănel Nicoliță ar fi primit o ofertă foarte bună pentru a intra în echipa „Faimoșilor” de la Survivor. Fostului mijlocaș al echipei naționale de fotbal i s-ar fi oferit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, acolo unde, în mod tradițional, se filmează emisiunea-concurs. În schimb, Bănel a preferat să spună pas și să rămână în România.

Divorțul dintre Cristina și Bănel Nicoliță s-a pronunțat în urmă cu 2 ani, în februarie 2020. Cei doi erau despărțiți de câteva luni bune la acel moment. Motivul principal al divorțului, pe care Cristina nu l-a negat niciodată, a stat în faptul că fostul ei soț ar fi pierdut aproape toți banii și bunurile obținute în cariera sa de jucător după ce a investit în echipa sa de fotbal de la Făurei.

Se pare că nici în acest caz cei doi nu au purtat nicio discuție prealabilă, lucru care ar fi înfuriat-o pe Cristina. Aceasta nu s-a sfiit să-i reproșeze ulterior alegerile făcute.

Ce spune Cristina despre problema fostului soț cu cămătarii

Cristina a revenit puțin și asupra situației create în jurul fostului ei soț, în toamna anului trecut. Atunci, presa a scris că fostul fotbalist al Stelei și al naționalei ar fi trebuit să dispară o vreme din cauza cămătarilor care erau pe urma sa.

Bănel Nicoliță, care a dat lovitura la Făurei după toate problemele, ar fi împrumutat o sumă importantă de bani de la cămătari și, fiindcă nu a putut înapoia banii la timp, a ales să fugă în Statele Unite de frică.

„Pe mine nu m-a căutat nimeni în acea perioadă, să-mi ceară vreun ban în contul vreunei datorii a lui Bănel Nicoliță. Asta pot să vă spun. Mai multe nu vreau să adaug, fiindcă nu sunt genul căreia să-i placă notorietatea. Acum cred că s-a exagerat cu toată acea poveste. A fost creată cu mult dramatism. Așa o văd acum, privind retrospectiv!”, a conchis Cristina.

Această informație a fost confirmată pentru Playsport de către fosta soție a lui Bănel Nicoliță, Cristina. Ea a spus că acesta are o relație foarte apropiată cu fiicele lor, Amalia și Natalia, pe care le-a anunțat recent că va pleca din țară pentru o vreme.

Ce sporturi fac fiicele lui Nicoliță

Bănel Nicoliță, care a spus cu greu adevărul divorțului de soția sa, și Cristina s-au cunoscut în 2008, pe vremea când ea era studentă. Mariajul lor a durat 6 ani, timp în care au venit pe lume Amalia și Natalia. Cele două fete au moștenit talentul sportiv al tatălui deși mama lor susține că, fizic, fetele au împrumutat câte ceva de la ambii părinți.

Amalia face echitație, în timp ce mezina a preferat gimnastica artistică. Și Cristina, și Bănel Nicoliță, care continua să-și viziteze fetele la fiecare săptămână, le încurajează să calce pe acest drum special.

Urmăriți Playtech.ro și pe