Ce face șoferul lui Marian Vanghelie pentru acesta. L-am surprins în fapt. FOTO exclusiv

Marian Vanghelie s-a retras, în ultimul timp, din peisajul politic din România. Politicianul are o fetiță alături de Oana Mizil, iar de la venirea ei pe lume, lucrurile s-au schimbat complet pentru fostul primar al Sectorului 5.

Marian Vanghelie își trimite șoferul după cumpărături în București

Marian Vanghelie îi face toate poftele fetiței sale. Recent, șoferul politicianului a fost surprins în Capitală în timp ce făcea câteva treburi pentru acesta.

Fostul primar a decis să se mute din București în Snagov, iar pentru asta și-a angajat și un șofer care face tot felul de treburi pentru el. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când șoferul lui Vanghelie a fost trimis să facă piața.

El a parcat mașina luxoasă, s-a dus la o tarabă de fructe și legume și s-a întors cu produsele pe care familia politicianul le-a dorit. Apoi, a condus înapoi cei 30 de kilometri până la Snagov, ca să lase cumpărăturile.

Fostul primar al Sectorului 5 are o familie împlinită

Chiar dacă pe plan profesional nu îi mai merge atât de bine și nu mai este la fel de vocal și implicat în politica din România, Marian Vanghelie se poate considera un om împlinit.

Fetița cuplului Vanghelie-Mizil are deja aproape 6 ani și este o răsfățată. În septembrie 2015, Oana Mizil a adus-o pe lume pe Maria, după multe tratamente și încercări de a rămâne gravidă.

 „S-a întâmplat minunea: am adus-o pe lume pe Maria, după îndelungi tratamente şi rugăciuni către Bunul Dumnezeu şi Sfânta Fecioara. Credinţa mea a fost răsplătită. Minunea a fost posibilă şi datorită unor oameni extraordinari care au fost alături de mine, mulţi dintre ei de ani de zile. Le mulţumesc din tot sufletul Părintelui Vicar Ioan Iordache de la Biserica Sfântul Spiridon Vechi, domnului …”.

Oana Mizil se descurcă excelent ca mamă. Ea a povestit că Maria crește pe zi ce trece și este foarte mândră de ea. Ea a subliniat importanța familie și a declarat că trunchiul familiei sale este Marian Vanghelie.

„Pentru noi familia chiar este totul. Pare un clişeu această vorbă, dar noi chiar ne-am reconstruit în ultimii 5 ani prin intermediul familiei, în jurul Mariei. Familia este cu adevărat un copac cu ramuri mai lungi, mai întortocheate sau mai scurte, triunchiul familiei noastre este cu siguranţă Marian Vanghelie, iar seva care ne hrăneşte rădăcinile este #iubirea. Păstraţi întotdeauna familia unită şi culegeţi împreună roadele energiei pozitive, pe care o primiţi în jurul vostru! 🙏🏻 Cu dragoste şi recunoştinţă. Întotdeauna’”, a scris Oana Mizil, de ziua fetiței sale.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, însă în 2012 au dezvăluit că formează un cuplu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 9 ani, iar din colegi de partid au devenit soț și soție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI