Marian Vanghelie critică Guvernul. Revine în PSD?

Marian Vanghelie critică Guvernul. Revine în PSD?
Marian Vanghelie critică Guvernul. Revine în PSD?

Daniel Marian Vanghelie a fost primar al sectorului 5 al municipiul București în perioada 2000-2015. Acesta a fost suspendat din funcție datorită arestului preventiv pe motive de corupție. Ce spune acesta despre guvern

Marian Vanghelie critică Guvernul. Revine în PSD?

Fostul Primar al sectorului 5 și-a lansat cariera pe scena politică în anul 2000. În anul 2004, Vanghelie a fost singurul dintre cei 6 primari de sector ai Capitalei care a câștigat din primul tur de scrutin cu o marjă de 27 de procente. Acesta a candidat atunci ca independent.

Marian Vanghelie a scris pe blogul său că va candida în proporție de 90% la Primăria Capitalei. Marți seară în cadrul unei emisiuni de la B1 TV, Vanghelie a anunțat că a făcut o radiografie a scenei politice și ar vrea să candideze la alegerile locale.

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie critică Guvernul. Revine în PSD?

Marian Vanghelie vrea să candideze

„Mă face să cred că nu vor fi alegeri acum, cred că domnul Orban nu vrea. S-ar putea să candidez, o să merg mai departe. Comunicarea nu a fost foarte bună. boala există, dar din cauza felului cum s-a comunicat, oamenii nu mai au încredere.

Nu cred în datele acum. Dintr-o dată, brusc, numărul a crescut. Guvernul merge foarte prost. Trebuie schimbat premierul. Nu pot să-mi permit să am pe cineva în gând acum ca propunere. Și în PNL și în PSD sunt oameni care ar putea guverna mai bine. Lucrurile s-au cam dus razna.

Am discuții cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol, ne veți vedea unii lângă alții. Victor Ponta este exact, cum zicea Traian Băsescu, cel mai mare mincinos. Cred că Victor Ponta ar trebui exclus din politică. Poate o să revin și în PSD, niciodată să nu spui niciodată. Dacă revine Ponta, nu mă mai întorc eu”, a spus Marian Vanghelie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI