19 nov. 2021 | 14:00

Ce face Simona Halep în vacanța din Paris alături de Toni Iuruc. Profesionistă până la capăt! FOTO

Sport
Ce face Simona Halep în vacanța din Paris alături de Toni Iuruc. Profesionistă până la capăt! FOTO
Ce face Simona Halep în vacanța din Paris alături de Toni Iuruc

Simona Halep este în vacanță alături de soțul ei, Toni Iuruc, la Paris, orașul ei preferat. Chiar și așa, sportiva româncă în vârstă de 30 de ani nu a putut sta departe de sport.

Ce face Simona Halep în vacanța din Paris alături de Toni Iuruc

Simona Halep se află într-o scurtă escapada în Franța, însă pentru a se recupera fizic, aceasta are un program riguros, astfel că nici în această vacanță nu a stat departe de sala de fitness, aceasta fiind fotografiată într-o sală de fitness din Paris.

La finalul unui sezon dificil, care s-a încheiat cu o accidentare, la turneul de la Linz, Simona Halep se gândește acum la competițiile de anul viitor, iar primul său obiectiv este participarea, în luna ianuarie, la Australian Open.

De altfel, jucătoarea de tenis a spus că anul 2021 a fost unul dintre cei mai grei din carieră, din cauza accidentărilor suferite. Pentru prima oară în 2012, Simona Halep nu câștigă un trofeu WTA în decursul unui an. O să încheie sezonul pe locul 20 WTA. Din cauza unei accidentări la genunchi, jucătoarea de tenis s-a retras de la turneul de categorie WTA 250 de la Linz.

Un an marcat de accidentări

Simona Halep a fost afectată de accidentări în acest an: ea s-a accidentat la umărul drept, în Miami, luna martie, apoi la gamba stângă, la Roma, în luna mai, dar și la mușchii de la coapsa dreaptă, la Cincinnati, în luna august.

Amintim că Simona Halep a început anul acesta pe locul 2 WTA, dar a ieșit din Top 10 WTA pentru prima dată după șapte ani jumătate, ratând calificarea la Turneul Campioanelor, pentru prima dată din anul 2014 încoace.

De asemenea, din cauza problemelor medicale, Simona Halep a ratat participarea la Roland Garros și Wimbledon, turnee de Mare Șlem pe care le-a câștigat în anul 2018 și în 2019.

Bilanțul Simonei Halep pentru anul 2021 este următorul: 25 de victorii, 10 înfrângeri. A jucat o finală WTA, la Cluj-Napoca. A ajuns în sferturi la Australian Open, dar și în optimi la US Open.

Simona Halep participa la turneul Africa Cares

Finalul anului 2021 va însemna pentru Simona Halep și participarea la un turneu demonstrativ în cadrul unui eveniment umanitar, care va avea loc la jumătatea lunii decembrie. Astfel, aceasta a decis să mai joace în turneul Africa Cares, turneu programat pe 18 și 19 decembrie în Africa de Sud.

De menționat este că acest eveniment are ca scop promovarea tenisului în Africa de Sud, precum și combaterea violenței împotriva femeilor.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro