Cu cine petrece Simona Halep de Crăciun și Revelion. S-a aflat acum, imaginile sunt clare

Cu cine petrece Simona Halep de Crăciun și Revelion. S-a aflat acum, imaginile sunt clare
Cu cine petrece Simona Halep Sarbatorile de iarna

Simona Halep a decis să nu părăsească România în 2020, iar fanii au aflat cu cine își va petrece Simona Halep sărbătorile de iarnă. Chiar și în ziua de Crăciun, Simona Halep a postat câteva fotografii de sezon, iar aceste imagini au primit peste 10.000 de aprecieri de la fani.

Cu cine petrece Simona Halep de Crăciun și Revelion

După ce Simona Halep s-a consultat cu Daren Cahill, Simona Halep a decis să nu plece în Australia în 2020, așa cum se întâmplă cu mai multe jucătoare din circuit, ci ea a preferat să își petreacă sărbătorile alături de familie. În ianuarie însă, sportiva româncă va părăsi România și va juca în mai multe turnee de pregătire. Aceasta se pregătește în România pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, și anume Australian Open.

Simona Halep își petrece așadar sărbătorile de iarnă alături de familie. În două fotografii postate pe Facebook, aceasta se află alături de părinți, frate, cumnată și nepoata sa. În plus, aceasta a fotografiat-o pe mica minune a familei Halep, în imaginile apărute astăzi pe contul ei de socializare.

„Crăciun fericit! Merry Christmas everyone”, a fost mesajul Simonei Halep pe Instagram. La acest mesaj, peste 10.000 de fani din toată lumea s-au grăbit să reacționeze la cele două fotografii superbe.

Simona Halep este cap de serie numărul 2 la Australian Open 2021

Tot în perioada aceasta, Simona Halep și-a aflat statutul pentru primul mare turneu de tenis al anului. Astfel, la Australian Open 2021, Simona Halep o să fie de serie numărul 2. Acesta este însă și locul pe care se clasează româncă în clasamentul WTA.

De menționat este că vor fi condiții foarte stricte ca să se asigure siguranța jucătorilor în lupta cu pandemia de coronvirus. Dar chiar și așa cei mai buni jucători ai lumii sunt așteptați pentru competiția din Australia. Astfel că au fost anunțați capii de serie pentru cele două tablouri, la masculin și feminin, iar Simona Halep o să pornească ca favorită numărul 2. Cap de serie numărul 1 este Ashleigh Barty, iar românca o poate înfrunta numai în finală pe reprezentanta gazdelor.

Jucătoarele care au impresionat în 2020, Naomi Osaka și Sofia Kenin, sunt, de asemenea, cap de serie 3, respectiv 4, iar una dintre ele ar putea să o înfrunte pe Halep în semifinale la Melbourne. Dar asta se poate întâmpla dacă o să se respecte calculele de la startul competiției.

Așadar, fanii au aflat cu cine-și petrece Simona Halep sărbătorile, și anume, alături de cei dragi, în jurul bradului de Crăciun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI