31 dec. 2021 | 17:26

Ce face Simona Halep când nu se antrenează pentru Australian Open. Fostul lider mondial a intrat deja în 2022

Sport
Ce face Simona Halep când nu se antrenează pentru Australian Open. Fostul lider mondial a intrat deja în 2022
Simona Halep se află în febra pregătirii debutului în noul sezon ce va avea loc în Australia

Ce face Simona Halep când nu se antrenează pentru Australian Open. Fostul lider mondial se pregătește pentru debutul în noul sezon. Deja intrată în atmosfera pregătirilor pe arena ce va găzdui primul turneu de Grand Slam, numărul 20 mondial își permite și momente de relaxare. Simona Halep apare în câteva imagini de la o plimbare pe malul golfului Port Philip din Melbourne.

Ce face Simona Halep când nu se antrenează pentru Australian Open

UPDATE ora 17.15. Simona Halep a intrat deja în 2022, dată fiind diferența de fus orar dintre Australia și România. Soția lui Toni Iuruc a postat câteva imagini pe Instagram în care apare alături de staff-ul ei tehnic, antrenorul Adrian Marcu și preparatorul fizic Teo Cercel și maseurul Alexandru Tănase. La același eveniment a fost prezentă și jucătoarea română Alexandra Cadanțu-Ignatik (31 de ani, 208 WTA), alături de soțul ei, Uladzimir Ignatik. Simona Halep a purtat o ținută lejeră, ciocnind un pahar cu șampanie îmbrăcată cu blugi scurți, o bluză simplă, albă și pantofi negri, cu toc.

Ce face Simona Halep când nu se antrenează pentru Australian Open. Fostul lider mondial a plecat ajuns pe continentul de la Antipozi, unde a așteptat-o vara australiană. Numărul 20 mondial și-a fixat ca țintă, în acest an, revenirea în Top 10 WTA.

Simona Halep va participa, mai întâi, la turneul Melbourne Summer Set, de categorie WTA 250, ce va avea loc între 4-9 ianuarie. După aceea, va fi prezentă la Sydney, la Sydney Tennis Classic, turneu WTA 500, în perioada 10-15 ianuarie. Ambele competiții vor pregăti participarea la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Acesta se va desfășura la Melbourne, în perioada 17-30 ianuarie.

„Ultimii doi ani i-am petrecut acasă, a fost diferit, dar am experienţa de a pleca în perioada aceasta şi nu mi-e greu, chiar e ok să plec acum. O să joc toate cele trei turnee pentru că vreau să am meciuri multe, nu am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale. Am aşteptări, pentru că m-am antrenat foarte bine, am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie, aşa că mă voi duce acolo cu încredere şi ce va fi va fi. Mă simt foarte bine fizic şi psihic la fel”, a spus Simona Halep, înainte de plecarea spre Australia, conform telekomsport.ro.

Fostul lider mondial a intrat deja în 2022

Simona Halep a intrat deja în febra antrenamentelor la Melbourne. Ea a avut-o ca parteneră de joc, într-una dintre zile, chiar pe liderul mondial, Ashleigh Barty. Românca a bifat și prima reușită. Organizatorii turneului au clasat-o pe primul loc într-un top al celor mai mari distanțe parcurse de jucătoare la ediția 2021 a competiției.

Simona Halep este liderul detașat al ineditului clasament, cu 9,26 kilometri alergați la Australian Open 2021. Și asta în condițiile în care soția lui Toni Iuruc a fost eliminată din sferturile de finală de Serena Williams.

„Dacă s-ar face un film despre distanța acoperită pe teren de jucătoarele din competiția feminină la AO 2021, Simona Halep ar juca rolul principal”, au scris organizatorii Australian Open 2022 pe contul oficial de Twitter.

Dar Simona Halep își permite și clipe de răgaz, mai ales că în Australia este o vară călduroasă. Iar soția lui Toni Iuruc, care e însoțită de acesta pe tărâm australian, a preferat o plimbare romantică pe malul marelui golf Port Philip, de lângă metropola australiană. Iar câteva fotografii au fost postate și pe Instagram. Simona Halep pare încântată de atmosfera creată de apă și lumina soarelui ce este spre asfințit, când temperaturile devin mai suportabile.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro