Ce a pățit Adela Popescu după cele 3 nașteri, de fapt. Are legătură cu corpul ei

Ce a pățit Adela Popescu după cele 3 nașteri, de fapt. Are legătură cu corpul ei
Ce s-a întâmplat cu Adela Popescu după cele 3 sarcini. Vedeta a spus totul

Adela Popescu formează un cuplu extrem de apreciat și longeviv cu Radu Vâlcan, iar cei doi se bucură de 3 băieți care le fac fiecare zi cât mai frumoasă. Totuși, prezentatoarea de televiziune abia acum a recunoscut ce s-a întâmplat cu ea după cele 3 nașteri.

Adela Popescu, adevărul despre cele 3 nașteri. Cum au schimbat-o

Adela Popescu a devenit de curând mămică pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel, Adrian, așa că multe schimbări au avut loc în viața ei. Aceasta a revenit în platoul Vorbește lumea încărcată cu energie pozitivă, iar mulți fani și-au dat seama că și-a revenit spectaculos după naștere.

Totuși, simpatica prezentatoare de la Vorbește lumea a mărturisit că nu a ajuns încă la silueta pe care o visează, dar acest lucru nu o deranjează. Adela Popescu a explicat că după cele 3 nașteri a început să aibă mai multă încredere în ea și să nu mai fie complexată de anumite imperfecțiuni.

„Mai am de dat jos 5 kg. Dar m-au ajutat mult cele trei naşteri. Pur şi simplu nu mă mai complexează nimic. Sunt foarte liniştită. M-am schimbat din punctul acesta de vedere, sunt bine.”, a recunoscut Adela Popescu, la Vorbeşte Lumea.

Adela Popescu, totul despre a patra sarcină. Ce a dezvăluit vedeta

Adela Popescu este o mămică împlinită, iar pe plan profesional o duce extrem de bine. Frumoasa blondină are parte de tot ce își dorește și se bucură de o poveste superbă de dragoste alături de Radu Vâlcan, așa că mulți s-au întrebat dacă aceștia își mai doresc încă un copil.

În trecut, Radu Vâlcan declara că visează la o fetiță, însă Adela Popescu a spus lucrurilor pe nume și a mărturisit ce o să se întâmple în familia lor pe viitor. Recent, Andrei Aradist a fost invitat la Vorbește lumea, așa că actorul și-a dorit să afle dacă prezentatoarea de televiziune își mai dorește un copil.

Adela Popescu: ‘S-a încheiat’

Cu acestea fiind spuse, cunoscuta prezentatoare de la Vorbește lumea a mărturisit că familia ei este completă și nu se mai gândește să mai aibă un alt bebeluș. Vedeta i-a spus lui Andrei Aradist că nu se poate discuta despre o nouă sarcină, fiind nevoită să se oprească la cei 3 băieței minunați pe care îi are.

„Andrei Aradits: În ultimii ani a fost mai mult însărcinată decât aici. Te oprești?

Adela Popescu: De data asta, s-a încheiat. Spun stop.”, au spus cei doi la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI