Ce face primarul Elena Lasconi pentru locuitorii din Câmpulung. Puțini edili procedează ca ea. Felicitări!

Ce face primarul Elena Lasconi pentru locuitorii din Câmpulung. Puțini edili procedează ca ea. Felicitări!
Cum premiază Elena Lasconi reușitele locuitorilor din Câmpulung

Elena Lasconi a renunțat la cariera ei din televiziune și s-a îndreptat către politică. Primarul reușește să le facă surprize uriașe cetățenilor din Câmpulung, așa că mulți o să rămână uluiți când o să afle ce primesc toți cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie.

Elena Lasconi, surprize imense pentru locuitorii din Câmpulung

Elena Lasconi s-a întors la Pro TV pentru a participa la emisiunea ‘Căsătoriți pe nevăzute’. Aceasta are rolul de ofițer al stării civile în show-ul matrimonial, așa că a rămas cu foarte multe amintiri plăcute după ce a întâlnit cuplurile care au acceptat provocarea și s-au căsătorit fără să își cunoască partenerul.

„Nunta e unul dintre cele 3 evenimente importante în viață. Nașterea, nunta și moartea. Ceea ce pe mine mă uimește într-un fel este că nu am simțit că aparatul de filmat a captat emoția pe care am simțit-o eu acolo.

La două dintre ele efectiv am plâns. E vorba de momentul în care se uită unul la celălalt, iar pentru unul dintre ei așteptările sunt foarte mari, abia așteaptă să se întâmple.”, a spus Elena Lasconi la Vorbește lumea.

Elena Lasconi: ‘M-am dus la ei acasă’

Primarul Elena Lasconi încearcă să îi facă pe cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie să se simtă apreciați și prețuiți. Aceasta vizitează cuplurile pentru a le felicita, așa că nu mulți edili procedează astfel atunci când vine vorba despre reușitele locuitorilor.

„Mi s-a părut extraordinar, îți transmite multe emoții. M-a terminat. (…) Nu (n.r. nu a învățat nimic din experiențele din emisiune), acum vă dezamăgesc. E o nebunie mișto.

Ca primar am felicitat la începutul anului mai multe cupluri din Câmpulung care au 50 de ani de căsnicie, m-am dus la ei acasă să îi văd. Mi s-a părut extraordinar că am văzut sclipirea aia, care se pierde de multe ori, la câteva cupluri, mai ales la un cuplu.

Oamenii ăia mi-au povestit că în martie s-au cunoscut și în aprilie s-au căsătorit.”, a mai transmis Elena Lasconi.

Adela Popescu, întrebare neobișnuită pentru Elena Lasconi

Emisiunea ‘Căsătoriți pe nevăzute’ i-a atras pe mulți români în fața televizorului, mai ales pentru că unii oameni nu ar avea curajul să meargă în fața altarului alături de o persoană pe care nu au mai văzut-o. Totuși, acest lucru nu este valabil și în cazul Elenei Lasconi!

„Adela Popescu: Ai participa la Căsătoriți pe nevăzute?

Elena Lasconi: Eu? Adela, o să râzi, dar eu cred că da. Chiar sunt foarte curajoasă și am încredere în știință, bine, la mine lucrurile sunt clare. Dacă m-aș întoarce în timp, cine știe…”, au spus cele două.

Ce a impresionat-o pe Alexandra Stan la Elena Lasconi când s-a căsătorit, de fapt

Elena Lasconi a oficiat căsătoria dintre Alexandra Stan și fostul partener. Chiar dacă relația nu a avut șanse de reușită, primarul a declarat că artista a fost extrem de impresionată pentru că a beneficiat de discreția sa.

„Țin foarte mult să fiu alături de tineri și cred că am depășit 100 de când am devenit primar, înainte de a se difuza emisiunea. (…) Și Alexandra Stan a fost.

Pe Alexandra a impresionat-o că am ținut secret timp de 2 luni și jumătate, nu am suflat nimic. Nu s-a aflat nimic până când nu a postat ea că a avut cununia civilă. Eu mi-aș dori să transformăm Câmpulung într-un Vegas al României. (…)

Eu vă aștept să veniți cu foarte mare drag în Vegasul de la Muscel și sunt sigură că o să vă placă.”, a mai spus aceasta.

Ce probleme are Elena Lasconi de când ocupă funcția de primar

Elena Lasconi se bucură că a intrat pe scena politică și a renunțat la televiziune, dar are parte și de foarte multe provocări și critici de când a câștigat alegerile.

„La propriu? Foarte incomod, este un scaun frumos, dar foarte incomod. L-am luat ca să nu mă obișnuiesc foarte comod.

Cum mă simt pe scaunul de primar…este extraordinar de greu, există multe provocări, nu am crezut vreodată că o să fie chiar atât de greu, trebuie să faci lucruri într-un sistem care este greu, complicat.

După ce am câștigat alegerile am avut 3 luni de adorație și după au început înjurăturile în toate direcțile.

Nu mă las afectată, eu știu care este scopul meu, anume să salvez un oraș. Îmi doresc să îi încurajez pe oameni să facă un pas pe scena politică pentru că altfel nu se schimbă nimic.”, a declarat Elena Lasconi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI