Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Femeile o vor invidia pentru norocul ei

Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Femeile o vor invidia pentru norocul ei
Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Femeile o vor invidia pentru norocul ei

Neti Sandu nu s-a schimbat prea mult în cei 25 de ani de carieră la Pro TV, iar, până de curând, cel mai mare mister din jurul ei a fost, fără îndoială, motivul pentru care optează de atâția ani pentru aceeași tunsoare. Vedeta a făcut, în sfârșit, lumină în cazul celebrei coafuri care a consacrat-o. „Asta e povestea părului meu“.

Neti Sandu și povestea coafurii care a consacrat-o

Neti Sandu a spus, în sfârșit, povestea din spatele coafurii pe care o poartă de nu mai puțin de 25 de ani! De-a lungul timpului s-a tot zvonit că ar purta perucă, iar, recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care aceste speculații păreau a fi bine întemeiate. Mai mult, aceasta a vorbit și despre secretul ei privind podoaba capilară.

De asemenea, prezentatoarea horoscopului de la matinalul de la Pro TV a dezvăluit că pe parcursul anilor mulți stiliști și-au dorit să-i schimbe look-ul, iar ea le-a dat mână liberă. Însă, cum rezultatele nu au fost apreciate, Neti a revenit de fiecare dată la vechea coafură, care a devenit un adevărat statement.

„Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus: «Foarte bine, schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord».

La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis: «Îți stă mai bine, rămâi așa». Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine.

Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu“, a spus vedeta, într-un interviu pentru viva.ro.

Vedeta Pro TV, problemă delicată cu părul

Totodată, îndrăgita prezentatoare a ținut să lămurească și „problema perucii“. Din nefericire, spune ea, părul ei negru ca abanosul se confruntă cu o mică problemă – reține apă.

Neti Sandu poartă aceeși coafură de 25 de ani
Neti Sandu poartă aceeși coafură de 25 de ani

„Nici nu trebuie să-l dau cu balsam sau să-i fac măști. Nu are nevoie de absolut nimic, eu nu-l dau cu fixativ, nu-l dau cu nimic. Mă cofează dimineața și eu nu mai dau cu peria pe el, pentru că nu e nevoie. Stă perfect, nu se mai mișcă și din acest motiv și pare perucă. Că nu trebuie să-i fac absolut nimic. E o calitate anume de păr: păr sticlos, adică firul e tubular și reține apa și de aceea stă așa plin. După ce mă spăl pe cap și vreau să mă usuc, trebuie să folosesc două prosoape ca să scot apa din el, pentru că reține apa. După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți“, a mai spus Neti Sandu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI