15 nov. 2023 | 15:44

Ce face Monica Tatoiu în fiecare an de Revelion pentru a atrage bunăstarea și banii. Ce are tot timpul la ea

Diverse
Ce face Monica Tatoiu în fiecare an de Revelion pentru a atrage bunăstarea și banii. Ce are tot timpul la ea
Superstițiile fac parte din viața noastră cotidiană

Pentru unii dintre noi, Noaptea dintre ani înseamnă un moment important, nu doar simplul fapt că se face trecerea de la un an la altul. Este și cazul Monicăi Tatoiu, care face an de an același lucru pentru a atrage bunăstarea. Citește mai departe și află ce face Monica Tatoiu în fiecare an de Revelion pentru a atrage bunăstarea și banii, dar și ce are tot timpul la ea.

Superstițiile legate de ajunul Anului Nou

Fie că vrem să recunoaștem fie că nu, superstițiile fac parte din viața noastră cotidiană, și nu de puține ori ne trezim ghidați de ele atunci când luăm anumite decizii, facem anumite lucruri, sau chiar spunem ceva.

Vezi și: Ce trebuie să faci în Ajunul Bobotezei pentru a avea belşug în noul an. Doar aşa ţii ghinionul la distanţă

Prin marea de superstiții, dacă nu știai, există un număr considerabil, am mai adăuga noi, de superstiții legate de ajunul Anului Nou.

Câteva superstiții populare în ajunul Anului Nou

Unele ar putea părea infantile, altele chiar ciudate, dar cert este că putem vorbi în mod cert despre superstiții populare în ajunul Anului Nou, așa că, iată câteva dintre ele:

  • Să ai la tine o valiză goală: Potrivit USA Today, se crede că purtarea valizei goale  va aduce un an plin de aventură și călătorii.
  • Să mănânci mazăre în ajun de Anul Nou: Mulți cred că alimentele verzi îți aduc bani, în timp ce mazărea reflectă prosperitatea. Așadar, umpleți-vă farfuria cu varză și mazăre cu ochi negri, deoarece se crede că ambele vă trimit bogăție.
  • Fă gălăgie în Noaptea de Anul Nou: Potrivit tradițiilor din întreaga lume, sunetele zgomotoase pot alunga spiritele rele. Așa că aplaudați, țipați, aprindeți artificii și dați cu oalele și tigăile – pentru distracție și pentru soartă.
  • Poartă lenjerie de corp roșie: Superstiția, despre care se crede că provine din America Latină, sugerează că această lenjerie intimă vă va aduce relații pasionale.

 

Citește și: Ce este bine să faci în ajunul Bobotezei. Tradiții pe care este bine să le respecți pe 5 ianuarie

Iar, dacă am sta să le căutăm pe toate, nu ne-ar ajunge acest articol. Dar, așa cum există tradiții pentru fiecare sărbătoare, așa există și superstiții pentru fiecare moment al zilei, anului, etc. Se pare că și Monica Tatoiu are câteva, asemenea superstiții, mai ales în ceea ce privește Noaptea dintre Ani.

Ce face Monica Tatoiu în fiecare an de Revelion pentru a atrage bunăstarea și banii

Vedeta spune că este un ritual pe care-l are de ani buni, și care i-ar aduce și rezultate dorite de fiecare dată.

Ce face Monica Tatoiu în fiecare an de Revelion pentru a atrage bunăstarea și banii. Ce are tot timpul la ea

Monica Tatoiu are un adevărat ritual de Anul Nou

O să luăm de bun ceea ce decalră vedeta,a vând în vedere că nu am testat acest ritual al bunăstării și banilor, practicat de Monica Tatoiu.

Vezi și: Motivul pentru care Monica Tatoiu bea o sticlă de șampanie și una de vin roșu în fiecare zi: ”Îl bag sub masă pe Băsescu” VIDEO

Așadar, iată ce face Monica Tatoiu în fiecare an de Revelion pentru a atrage bunăstarea și banii:

”Eu la ora 7 mă îmbrac frumos, îmi pun în lenjeria intimă, care este roșie, un card de credit și dolari și euro. Și eu, și tatăl, dacă ne vezi când ne dezbrăcăm seara când venim…

Facem o baie și mergem mâncăm bine, franțuzește, după care ne culcăm. Pe mine niciodată nu m-a prins Anul Nou să-l închid.”, în cadrul podcastului „Tare de tot cu Viorel Grigoriu.”

În concluzie

Dacă ai, ca și Monica Tatoiu, card de credit și dolari și euro, că de lenjerie roșie nu credem că se pune problema de a nu găsi, atunci știi ce ai de făcut în ajunul Anului Nou. Dacă ești tentat să încerci ritualul, nu mai ai chiar atât de mult de așteptat.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Reguli de condus pe timp de vară. Mulți șoferi le ignoră
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Regulile pentru proprietarii de apartamente se schimbă complet. Legea va fi total obligatorie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro