Ce face George Buhnici, de când nu mai lucrează la PRO TV. Schimbare majoră

Ce face George Buhnici, de când nu mai lucrează la PRO TV. Schimbare majoră
Ce face George Buhnici, de când nu mai lucrează la PRO TV?

După 15 ani, prezentatorul a renunțat la televiziune pentru digital. Cum este viața lui acum, de când nu mai lucrează la PRO TV?

Ce face George Buhnici acum?

Pasionat veșnic de tehnologie, George Buhnici, prezentatorul emisiunii ”iLikeIT”, a plecat de la PRO TV după ce a lucrat timp de 15 ani acolo. După opt ani de la lansare, proiectul de televiziune despre tehnologie și gadget-uri va continua într-un alt format, având o altă gazdă. Chiar dacă nu va mai apărea pe sticlă, Buhnici își va continua activitatea, deținând o companie de media.

Ce face George Buhnici, de când nu mai lucrează la PRO TV. Schimbare majoră
Buhnici a prezentat timp de 8 ani ”iLikeIT” de la PRO TV

Fostul prezentator TV a povestit că decizia de a părăsi stația care i-a fost loc de muncă un deceniu jumătate a fost cântărită preț de doi-trei ani, doar că momentul era amânat mereu, pentru că în ultimii ani a adunat multe alte proiecte pe tot felul de platforme. Pentru tvmania.ro a declarat că dacă ar mai face televiziune, ar fi doar ca parte a proiectelor sale existente, ”a ceea ce vreau să comunic, a lucrurilor pe care simt că îmi ajută comunitatea și mi-o ține aproape”. Jurnalistul a fost întâlnit recent la un eveniment monden de jurnaliștii de la okmagazine.ro, care l-au întrebat cum îi merge acum.

”Ce fac acum în urmă cu cinci ani părea un vis frumos”

„Am ales să plec complet pe digital, am lăsat televiziunea în spate. Sunt antreprenor full- digital acum, am o companie de media. Practic avem nişte site-uri cu care ajungem la un public uriaş. Ce fac acum în urmă cu cinci ani părea un vis frumos, acum 10 ani era imposibil, în urmă cu 15 ani nu îşi imagina nimeni.

Dacă voiai să ajungi în fiecare lună la 10 milioane de oameni, în România, nu puteai decât cu televiziunea naţională. Acum poţi face asta cu un cost aproape zero, prin tehnologie”, a spus fost prezentator TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI