Adevăratul motiv al plecării lui George Buhnici de la PRO TV. De unde face acum bani

Moitvul plecării lui George Buhnici de la Pro TV

Vestea șoc de astăzi care anunța că George Buhnici părăsește Pro TV a trezit numeroase întrebări. De unde va câștiga jurnalistul bani acum că a renunțat la postul pe care l-a ocupat timp de 15 ani? Care este motivul real al demisiei sale?

Motivul pentru care George Buhnici a plecat de la Pro TV

Soții Buhnici au vieți bine înrădăcinate în mediul online. Cei doi au numeroase proiecte care s-au dezvoltat în mulți ani. Buhnici se poate lăuda cu site-ul Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut, care i-a adus fani cu nemiluita. Pe lângă acesta, are un site destinat strict caselor și ideilor pentru locuințe. De asemenea, soția sa are și ea o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare datorită și canalului său de YouTube unde ia interviu unor personalități aparte.

Fostului reporter al Știrilor Pro TV a venit la cârma proiectului iLike IT în anul 2011, proiect focusat pe tehnologie. Din păcate pentru cei care îl urmăreau în cadrul emisiunii în cauză, jurnalistul și-a anunțat azi plecarea de la trustul care l-a primit cu drag timp de 15 ani. Cu toate astea, proiectele nenumărate pe care le are deja și altele care probabil o să apară în curând nu îl fac să se preocupe în privința banilor.  Motivul plecării sale de la Pro TV ar putea fi legat de o mai bună funcționare a tuturor site-urilor sale sau a ideilor viitoare pentru care nu ar mai fi avut timp necesar.

Motivul plecării lui George Buhnici de la Pro TV
Motivul plecării lui George Buhnici de la Pro TV

„Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”
George Buhnici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI