Ce face fiica Biancăi Drăgușanu la doar 5 ani. Multe femei din România se vor revolta

Ce face fiica Biancăi Drăgușanu la doar 5 ani. Multe femei din România se vor revolta
Ce ii place Sofiei cel mai mult

Declarațiile pe care Bianca Drăgușanu le-a făcut astăzi despre fiica ei vor înfuria multe mame din România. Blondina își crește singură fiica, pe Sofia. Fetița petrece timp și cu tatăl ei, Victor Slav, dar și cu mama Biancăi Drăgușanu. Cu toate acestea, diva petrece cel mai mult timp alături de micuță, așa că nu e de mirare că Sofia a preluat câteva lucruri pe care le vede la mama ei.

Ce face Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Vedeta a povestit cu zâmbetul pe buze

Bianca Drăgușanu se ocupă de fiica ei, cu care își petrece majoritatea timpului. Blondina a povestit că micuța are parte de o educație bună și, spre deosebire de ea, Sofia nu a luat niciodată bătaie.

În plus, fetița Biancăi are o adevărată pasiune pentru ciocolată, pe care ar mânca-o zi de zi.

Vedeta a povestit cum fiica ei a venit acasă și a anunțat-o că are un iubit.

“Sofia ar putea mânca doar ciocolată dacă ar avea voie. Singura persoană de care ascultă în mod real sunt eu.

Copilul meu nu a luat bătaie niciodată de mine! Eu luam bătaie când eram mică. A venit într-o zi acasă şi mi-a zis că are iubit.

Eric îl cheamă. Dar i-am spus că e doar colegul ei, că e prea devreme pentru iubire!”, a povestit Bianca la Teo Show.

Micuța este pasionată de fashion și make-up

În plus, Sofia se machiază singură și se îngrijește mult de aspectul ei. De multe ori insistă să își aranjeze și mama. Micuța a luat de la mama ei și pasiunea pentru haine, dorind să se îmbrace la fel ca Bianca, mereu.

„Sofia se machiază singură, dar vrea să mă aranjeze şi pe mine! Am lăsat-o de câteva ori iar rezultatul a fost spectaculos.

E foarte pricepută. Mai mult, vrea să fie îmbrăcată ca mine, insistă mereu. Unii părinţi ştiu că este fiica mea!

Sofia se mândreşte cu mine. Şi când mă opreşte lumea în mall ea le zice că sunt mama ei şi întreabă: “Nu-i aşa că sunt mai frumoasă că mami?!”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Sofia este fiica Biancăi Drăgușanu din mariajul cu Victor Slav. Cei doi încă se înțeleg bine și au rămas în relații foarte apropiate, datorită micuței.

Amândoi se ocupă de ea și fetița îi cunoaște pe partenerii celor doi.

„Sofia gestionează bine situația, (n.r. divorțul) deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Iubesc și sunt iubit”, a declarat Victor Slav, la un moment dat.