Ce face fiica Andreei Antonescu în pandemie. Vedeta a recunoscut tot la Vorbește Lumea

Ce face fiica Andreei Antonescu în pandemie. Vedeta a recunoscut tot la Vorbește Lumea
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre fiica sa. Cum a surprins-o Sienna în pandemie

Andreea Antonescu este o mămică extrem de mândră. Vedeta are o relație foarte frumoasă cu fiica ei, Sienna. Totuși, telespectatorii de la Vorbește lumea au fost uimiți când au aflat ce face micuța în pandemie.

Andreea Antonescu, o mămică împlinită. Ce face fiica ei în pandemie, vedeta a fost uimită

Cântăreața și-a dorit să devină cea mai bună prietenă a fiicei sale, așa că se bucură enorm de faptul că între ea și Sienna există o legătură foarte puternică. Vedeta a recunoscut că, la fel ca orice mămică, are anumite frici atunci când vine vorba despre siguranța copilului său.

Totuși, Andreea Antonescu este mulțumită de faptul că Sienna este responsabilă și tratează pe toată lumea cu bun simț. Micuța are mare grijă să se protejeze de virusul Covid-19, așa că se asigură că poartă mereu masca și respectă regulile de distanțare, chiar și când se află în aer liber.

„Eu şi Sienna avem o legătură puternică, a fost scopul meu să fiu cea mai bună prietenă a fetiţei mele. E foarte entuziasmată, responsabilă, are mult bun simţ, e implicată în toate proiectele în care se implică.

E foarte responsabilă şi cu virusul ăsta, poartă masca mereu, e precaută. (…) Poate eu nu o țin afară, dar ea o ține. Sunt foarte panicată, nu numai când vine vorba de virus. ”, a povestit Andreea Antonescu, la Vorbeşte Lumea.

Ce pasiune are Sienna, fiica Andreei Antonescu: ‘E foarte talentată’

Andreea Antonescu și soțul ei, Traian Spak, au decis să se despartă, dar cei doi au rămas în relații extrem de bune, mai ales pentru că la mijloc este un copil. Vedeta a povestit că Sienna este apropiată de tatăl său, așa că a petrecut vacanța de vară în SUA.

De asemenea, fiica cântăreței este pasionată de modă, așa că îi fură mamei sale, din când în când, obiecte vestimentare din garderobă. Micuța face deja câteva cursuri pentru a se perfecționa în artele design-ului vestimentar, așa că artista este fericită pentru Sienna că o moștenește.

“Nu mă dezic de încălţările care ne-au consacrat, bine că se mai poartă şi azi. Uneori îmi lipsesc din haine, Sienna mi le ia.

E foarte pasionată de design vestimentar, face şi nişte cursuri, mă moşteneşte. E foarte talentată. Acum, e la şcoală, s-a întors din SUA, unde a avut o vacanţă de vis. A stat la tata ei, s-a distrat vara asta.”, a adăugat Andreea Antonescu la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI