Ce face Ducu Bertzi pentru a scăpa de covid. Gest incredibil în casă cu soția sa (exclusiv)

Ce face Ducu Bertzi pentru a scăpa de covid. Gest incredibil în casă cu soția sa (exclusiv)
Cum se ferește Ducu Bertzi de Covid-19

Ducu Bertzi se teme de virusul care a făcut ravagii în toată lumea, așa că a fost nevoit să își ia măsuri suplimentare de protecție. Acesta a recurs la un gest neobișnuit chiar și față de soția lui, ținând cont că nu își dorește să se infecteze cu Covid-19. El a surprins pe toată lumea.

Ducu Bertzi, despre măsurile împotriva Covid-19

Moartea lui Victor Socaciu a strânit foarte multă durere în rândul artiștilor. Ducu Bertzi a vorbit despre colaborarea frumoasă pe care a avut-o cu regretatul său prieten. De asemenea, acesta a punctat că starea artistului s-a deteriorat după Festivalul de Folk „Om bun”, desfășurat la Breaza.

„Victor a muncit foarte mult pentru acest festival, încă de la prima ediție, scopul fiind de a lansa noi talente. La ultima ediție, cea de anul trecut, din primăvară, Victor a stat la Breaza vreo 3-4 zile.

Eu n-am vrut să stau atât, ci doar o zi, mi-a fost teamă să nu mă îmbolnăvesc. Victor a stat mult timp cu mască, dar, la masă, la restaurant, artiștii o dădeau jos, ca să poată mânca.

Cu siguranță, cineva cu care a stat de vorbă a fost bolnav, cel mai probabil asimptomatic, și așa s-a întâmplat necazul.

El făcuse vaccinul, dar, având acele probleme cu transplantul de rinichi, lua niște medicamente care i-au atenuat efectul vaccinului, deci vaccinul nu-și mai făcea efectul ca la un om obișnuit.

N-a știut asta, din păcate, nimeni nu știa atunci.”, a spus el pentru Impact.ro.

„Nu mă mai duc nicăieri în străinătate”

Artistul s-a hotărât să nu mai plece la diferite evenimente desfășurate peste hotare pentru a avea grijă de starea lui de sănătate. Ducu Bertzi nu se mai uită nici la bani în această perioadă, refuzând concerte în Anglia și în Spania.

„La cum stau lucrurile, în întreaga lume, nu mă mai duc nicăieri în străinătate, nu mai plec cu avionul, sunt reguli diferite, în fiecare țară. Am fost invitat, în decembrie, în Anglia și în Spania.

Nici nu am vrut să întreb pe ce bani, am spus că nu merg până nu se mai reglementează un pic lucrurile. Poți să mergi într-o țară cu certificatul tău de vaccinat, dar acolo să te oblige să faci test și la dus și la întors.

E stres mare, stai în aeroport în frig, ca să-ți verifice actele, fiecare țară are alt regim. Iar în America și în Canada e și mai greu.”, a mai zis el.

La ce gest recurge Ducu Bertzi

Soția lui Ducu Bertzi este cadru medical, astfel că aceasta nu este mulțumită în momentul în care artistul trebuie să își facă apariția la un eveniment. În momentul în care el se întoarce acasă, cei doi dorm în camere și paturi separate pentru a se putea proteja în cazul unei infectări.

„Soția mea, care e cadru medical, nu e deloc fericită, nici când plec în țară. Iar când mă întorc din deplasare, intru în carantină, eu și soția dormim în camere și în paturi separate.

Nu este de joacă, trebuie protejat partenerul de viață. Eu am făcut toate cele trei vaccinuri, dar nu știi de unde iei boala și cât de mult îți afectează organismul.”, a explicat acesta.

Ducu Bertzi a suferit enorm când a aflat că Victor Socaciu și-a dat ultima suflare. Acesta și-a condus prietenul pe ultimul drum, iar, de curând, el a fost la locul de veci al artistului din Cornu, județul Prahova, pentru a aprinde o lumânare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI