Ce a dus la moartea lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat în spital, de fapt. Familia rupe tăcerea!

Ce a dus la moartea lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat în spital, de fapt. Familia rupe tăcerea!
De ce ar fi murit Victor Socaciu?

Soția și fiica lui Victor Socaciu vin cu detalii despre complicațiile apărute în spital. Ce ar fi dus la decesul celebrului cântăreț de folk? Apropiații sunt și acum în stare de șoc după ce au aflat de moartea acestuia.

Detalii despre decesul lui Victor Socaciu: ce s-a întâmplat în spital?

Familia îndurerată vine cu detalii despre ce i-ar fi adus moartea lui Victor Socaciu. Soția și fiica regretatului cântăreț de folk vin cu mărturii despre complicațiile apărute post-COVID-19.

Brândușa și Ana-Maria au dezvăluit în cursul zilei de marți că artistul ar fi decedat în urma unei infecții nosocomiale, după ce se internase pentru un drenaj la plămâni, după ce fusese testat pozitiv cu virusul chinez.

„Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile”, a precizat soția artistului, la Antena 3. 

„Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine”

Artistul spera ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească și chiar își făcuse planuri. El le spusese medicilor că vrea să îl facă ‘repede bine’.

„A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București„, a mai povestit aceasta.

Fiica regretatului compozitor a declarat că nu poate da vina pe spital sau medici pentru decesul tatălui său. Tânăra a menționat ulterior că toată lumea este conștientă că în unitățile medicale din România există bacterii nosocomiale. Conform spuselor celor două, bărbatul s-ar fi stins din viață în urma unor infecții.

„Nu-mi revin, nu pot să realizez”

„Nu-mi revin, sunt terminat, nu pot să realizez. El a fost în comă! Victor a murit lângă soția lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el. În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia.

Eu cred că a vrut să plece din viața asta pe scenă. Am vorbit și cu Ducu Bertzi, suntem amândoi terminați. Anul trecut am făcut cu toții Revelionul împreună…”, a declarat Vasile Șeicaru, relatează VIVA!.