Ce face deputatul Constantin Șovăială cu maşina de la Parlament. Imaginile care nu mint FOTO (exclusiv)

Ce face deputatul Constantin Șovăială cu maşina de la Parlament. Imaginile care nu mint FOTO (exclusiv)
Constatin Șovăială s-a retras din grupul parlamentar PNL

Nu de puține ori am văzut sau am citit de anumiți parlamentari care au decis să abuzeze, într-un fel sau altul, de funcția pe care o dețin. Unii au decis să folosească, de exemplu, mașina de servici pentru a-și face cumpărături, cum este și cazul unui deputat PNL, surprins de reporterii Impact zilele acestea. Constantin Șovăială, fost deputat PNL, a mers la cumpărături la mall, iar imaginile sunt de la sine grăitoare.

Constantin Șovăială și anunțat retragerea din grupul parlamentar PNL

După venirea la conducerea PNL a lui Florin Cîțu, din ce în e mai mulți parlamentari din grupul PNL au anunțat că se retrag. Motvațiile aestora sunt modul în care a decis noul lider PNL să conducă ostilitățile în negocierile pentru formarea unui nou guvern, dar și deciziile interne din PNL.

În afară de fostul ministru Violeta Alexandru, și alți deputați și-au anunțat retragerea din grupul parlamentar PNL, inclsuvi Antonel Tănase și chiar fostul lider PNL, Ludovic Orban. Printre cei mai recenți retrași din grupul parlamentar PNL se numără și Constantin Șovăilă, acesta făcând anunțul pe Facebook, ca de altfel și ceilalți colegi, acum neafiliați.

„Azi am cerut cuvântul pentru a informa plenul Camerei Deputaților, că mă retrag din Grupul Parlamentar al PNL și îmi voi continua activitatea ca deputat neafiliat. Câteva motive invocate sunt: nu pot să girez politici și nici să fac politică atât de departe de români.

Nu pot rămâne alături de oameni care calcă în picioare munca a milioane de liberali și nu pot să fiu părtaș la implozia celui mai mare partid de dreapta din România. Pilonii pe care era construit PNL s-au demolat de cei care au fost puși să-i întărească. Eu cred în valori liberale și democratice, nu în lideri providențiali.”, anunța Constantin Șovăială pe 2 noiembrie, pe Facebook.

Deputatul Șovăială cu mașina de servici la Mall

Deși românii plătesc destul de mulți bani, ca și contribuabili, deputații și senatorii uită, din când în când, că salariile lor și deconturile la combustibilul folosit la mașinile de servici sunt plătite tot din banii contribuabilor. Conform regulamentelor interioare al Parlamentului, mașinile de servici, în cazul nostru a deputatului Constantin Șovăială, exact asta este, mașină de servici.

Se pare că fostul deputat PNL, acum neafiliat, Constantin Șovăială, a uitat acest lucru, iar reporterii Impact l-au surprins la cumpărături, în mall, dar nu în interes de serviciu, ci cumpărături personale. Nu numai asta, dar șoferul, grijuliu, a decis să parcheze, și să-și aștepte șeful, într-un loc unde era clar indicatorul de „Staționare interzisă”. Imaginile surprinse de Impact.ro sunt de la sine grăitoare. (vezi galeria)