Ce va face Violeta Alexandru, după ce și-a anunțat demisia din grupul parlamentar PNL. Fostul ministru a spus clar ce pregătește

Ce va face Violeta Alexandru, după ce și-a anunțat demisia din grupul parlamentar PNL. Fostul ministru a spus clar ce pregătește
Fostul ministru al muncii a facut anuntul

Violeta Alexandru a anunțat că demisionează din grupul parlamentar PNL. Este al 17-lea liberal care ia această decizie.

Ce decizie a luat Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii

Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii, a anunțat că demisionează din grupul parlamentar PNL și devine parlamentar neafiliat.

„Am luat decizia să mă alătur colegilor mei, despre care deja ştiţi că s-au dezafiliat, şi să rămân alături de ei un om liber, asumat, un om care spune lucrurilor pe nume”, a spus Violeta Alexandru, în Parlament, potrivit Agerpres.

„Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier la Cotroceni.

Aşa ceva mi se pare o palmă pentru toţi alegătorii noştri care ne-au votat în decembrie anul trecut, mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu,

şi care şi-a făcut o întreagă campanie împotriva PSD şi acum se face că nu-şi mai aduce aminte ceea ce a spus public şi ceea ce ne-a spus nouă, colegilor noştri din PNL”, a spus Violeta Alexandru.

Ce a spus despre Florin Cîțu

Ea a mai spus că Florin Cîțu este „cauza problemelor pe care PNL le are în acest moment”. Ea a spus că ar fi bine să se refacă coaliția cu USR și UDMR.

„Soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi aceea este refacerea coaliţiei cu USR PLUS şi UDMR”, a spus ea. În plus, a adăugat că senatorii şi deputaţii PNL care au demisionat din grupurile parlamentare şi au devenit neafiliaţi se vor poziţiona pe fiecare proiect venit de la Guvern.

Violeta Alexandru a mai spus că acești parlamentari nu au primit niciun semnal de integrare în activitatea Partidului Național Liberal.

Deputatul este cel de-al 17-lea parlamentar care demisionează din grupurile parlamentare ale PNL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI