Ce face Cristina Șișcanu cu lubrifiantul, de fapt. Soția lui Mădălin Ionescu și-a divulgat secretul

Ce face Cristina Șișcanu cu lubrifiantul, de fapt. Soția lui Mădălin Ionescu și-a divulgat secretul
Soția lui Mădălin Ionescu și-a divulgat secretul

Soția lui Mădălin Ionescu a fost prinsă de către fani pe ”picior greșit”. Cristina Șișcanu a publicat mai multe secvențe după o filmare pe contul său de Instagram, iar internauții au observat un detaliu mai puțin obișnuit.

Ce face Cristina Șișcanu cu lubrifiantul, de fapt

Datorită participării la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Cristina Șișcanu a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Soția lui Mădălin Ionescu își ține în permanență fanii la curent cu tot ceea face, însă, de curând a lăsat să se vadă un detaliu rușinos.

În urmă cu câteva zile, soția lui Mădălin Ionescu a făcut mai multe story-uri pe Instagram în care le arăta urmăritorilor dezordinea din dressing-ul său, după o zi de filmări. Din nefericire, în imagini au apărut și două obiecte care au stârnit un val de controverse în mediul online. Printre altele, fanii au putut observa și două lubrifiante.

La ce folosește Cristina Șișcanu lubrifiantul

Cele două sticluțe cu lubrifiant au ridicat multe semne de întrebare, așadar Cristina Șișcanu s-a simțit nevoită să clarifice lucrurile pe această temă. Soția lui Mădălin Ionescu folosește lubrifiant pentru a obține un wet look ca în reviste. După cum spune ea, acesta este produsul cel mai bun în dobândirea unui astfel de look.

”Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look desăvârșit. Deci este foarte bun”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory, potrivit Cancan.

Cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. Pe atunci el era prezentatorul emisiunii ”Acces Direct” difuzată de Antena 1, iar ea era reporter. Cu toate că prezentatorul TV era căsătorit și Cristina se afla într-o relație, sentimentele dintre ei au fost mai puternice.

Aceștia au hotărât să dea o șansă poveștii lor de iubire. Acum, cei doi se iubesc necondiționat și au o fetiță care le face viața mai frumoasă. Nu foarte mulți sunt cei care știu cum a fost cerută Cristina Șișcanu în căsătorie.

”Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut și flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să își pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ținutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor”, a declarat Cristina Șișcanu, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI