L-au tăiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, după ancheta morții interlopului

L-au tăiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, după ancheta morții interlopului
De ce și-a schimbat Emi Pian numele. Dezvăluirile făcute azi de un polițist: ”Sărac și fără femei”

După ce miercuri dimineață, doi dintre frații regretatului interlop Emi Pian au fost ridicați de mascați și duși la audieri, noi detalii șocante au ieșit la iveală.

Ce s-a aflat de fapt, după ancheta morții interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost tăiat?

S-ar părea că Rinu ar fi fost tăiat cu săbii și lovit cu topoare. Potrivit unor apropiați ai anchetei, oamenii legii caută probe în care ucigașul lui Emi Pian ar fi victimă. Anchetatorii au pus cap la cap filmul evenimentelor din dimineața în care a murit Pian și au reușit să reconstituie faptele care au șocat lumea interlopă.

După ce în urma unei altercații, fratele lor a fost lovit mortal, Grațian și Ciprian Pian, ajutați de încă un bărbat, au fugit după agresor. Aceștia l-au pus la pământ și l-au lovit cu săbii și un obiect care seamănă cu un topor. Cei trei nu au știut, însă, că în zonă se aflau camere de supraveghere.

Interlop cu ceas la mână
L-au tăiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, după ancheta morții interlopului

Fratele lui Pian a fost ridicat de mascați

Fratele liderului clanului Duduienilor a fost luat pe sus de mascați, iar la momentul actual este dud la audieri. Forțele de ordine au făcut percheziții în această dimineață în casele clanului Duduianu.

Până la momentul actual nu s-au găsit probe incriminatorii, potrivit avocatei familiei Duduianu. Dar se pare că autoritățile au hotărât să-l ducă pe Ciprian la audieri.

„În urma percheziției nu au fost găsite bunuri și substanțe interzise. Clientul meu are calitate de suspect și a fost dus la audieri. Procurorii au ridicat înscrisuri privind bunuri imobile. A fost găsit doar un cuțit pe care orice om îl are în casă. Nu au fost găsite hainele din noaptea crimei.

Aș spune că este inegal tratamentul în condițiile în care Emi a fost ucis. El nu era un om violent, nu umbla cu cuțite după el. Clienții mei nu au ieșit și nu au sesizat organele statului cu activități ilicite. E clar că ei nu se vor răzbuna. Emi a murit, nu are cui să folosească răzbunare. Fratele lui, Ciprian, este ridicat și dus la audieri. Așteptăm din partea autorităților reacție fermă și la adresa celorlalți”, a declarat avocata familiei lui Emi Pian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI