Ce face Bianca Drăguşanu când traficul este infernal în Capitală. Chiar ea a recunoscut

Ce face Bianca Drăguşanu când traficul este infernal în Capitală. Chiar ea a recunoscut
Ce face Bianca Drăgușanu când este blocată în trafic, de fapt

Bianca Drăgușanu este extrem de ocupată. Blondina este nevoită să se împartă între viața de mămică și viața de femeie de afaceri, așa că se folosește de propria mașină ori de câte ori trebuie să ajungă într-un anumit loc, chiar dacă își permite să își angajeze un șofer.

Bianca Drăgușanu și-a dezvăluit secretul. Ce face în momentele în care se află la volan

Bianca Drăgușanu are grijă ca afacerea pe care o deține să îi aducă mulți bani, chiar și în pandemie. Blondina face multe sacrificii pentru a se asigura că totul decurge perfect, așa că se află mereu pe drumuri pentru a-și duce sarcinile la capăt în fiecare zi.

Cu acestea fiind spuse, de multe ori, blondina este blocată în trafic. Vedeta se deplasează cu mașina proprie și are multe activități în fiecare zi, dar nu lasă stresul să îi strice dispoziția. Aceasta este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze, așa că a dezvăluit ce secret are, de fapt.

„Sunt o persoană foarte impulsivă”

Blondina nu uită niciodată să se distreze! Aceasta își ține urmăritorii din mediul virtual la curent cu orice mișcare, așa că le-a dezvăluit că recurge, de fiecare dată când se află la volan, la un anumit stil muzical pentru a se relaxa și a uita de probleme.

”Și atunci când este un trafic infernal îți pui o manea și începi să te relaxezi. Sunt o persoană foarte impulsivă, dar pe mine mă relaxează manelele de trafic.”, a spus vedeta, pe Instagram.

Ce probleme întâmpină Bianca Drăgușanu în ultima perioadă. A spus totul

Bianca Drăgușanu reușește, pe lângă faptul că deține o afacere de succes și are foarte multe colaborări cu diferite brand-uri, să își ducă la capăt îndatoririle de mamă. Vedeta este extrem de implicată în viața micuței sale, Sofia, așa că se confruntă cu anumite temeri în ultima perioadă.

Mai exact, blondina a mărturisit că fiica ei este extrem de sensibilă și răcește cu ușurință, așa că trece printr-o sperietură de zile mari ori de câte ori Sofia se confruntă cu probleme de sănătate.

„În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac?

Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în pace!, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Impact.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI