Bianca Drăgușanu are probleme cu fiica ei, în valul 4 al pandemiei: ”Sunt într-o stare de alertă” (exclusiv)

Bianca Drăgușanu are probleme cu fiica ei, în valul 4 al pandemiei: ”Sunt într-o stare de alertă” (exclusiv)
Bianca Dragusanu are probleme cu fiica ei, in valul 4 al pandemiei ”Sunt intr-o stare de alerta” (exclusiv)

Bianca Drăgușanu este o mamă foarte atentă și precaută, în această perioadă nefastă. Din cauza valului patru al pandemiei de coronavirus, vedeta este într-o continuă alertă în ceea ce o privește pe Sofia, fetița ei. Diva are probleme cu micuța, despre ce este vorba? Iată ce dezvăluiri face blondina.

Bianca Drăgușanu este îngrijorată din cauza fetiței sale

Fosta iubită a lui Alex Bodi nu are momente liniștite, din cauza Sofiei, care tocmai a împlinit cinci anișori. Mama micuței spune că pandemia de coronavirus o îngrijorează foarte tare și face tot posibilul să o protejeze pe fetița ei adorabilă.

Blondina este într-o ”permanentă alertă”

Ca orice mamă, Bianca Drăgușanu își pune copilul pe primul loc și se îngrijește ca Sofiei să nu-i lipsească nimic. Pentru că ne aflăm în acea perioadă a anului în care gripa este la modă, iar pandemia ne dă mari bătăi de cap, blodina susține că e într-o ”permanentă alertă”.

În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în pace!, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Impact.

Micuța Sofia este foarte sensibilă și răcește ușor

Vedeta dezvăluie că are încredere în grădinița la care merge Sofia, deoarece se respectă regulile sanitare actuale. Însă, Bianca Drăgușanu are temeri, pentru că fetița ei este sensibilă și răcește foarte repede

„Nu sunt mari probleme acolo, la grădiniță. De ce? Fiindcă grupa de copii e redusă numeric, fiind vorba despre o reputată grădiniță particulară în care accentul cade pe grupe mici, tocmai pentru ca educatorul să poată lucra cât mai mult cu fiecare copil în parte. În plus, chiar și cei mici, nu doar adulții, respectă cu strășnicie regulile sanitare actuale. Însă sensibilitatea Sofiei mă determină să fiu atentă cu contactul cu alte locuri, fiindcă mai mergem și la joacă sau în alte spații”, a adăugat cunoscuta vedetă.

Problemele de sănătate ale copilei au panicat-o pe vedetă

Diva nu a uitat că, în această primăvară, Sofia a avut ceva probleme de sănătate. Micuța i-a dat atunci destule bătăi de cap. Tușea foarte mult și era destul de apatică. Din experiență, Bianca Drăgușanu încearcă acum să evite repetarea acelui episod din primăvară cu Sofia.

„Vorbim des despre starea ei de sănătate. Și chiar despre pandemia asta. O să rămâneți surprins cât de multe lucruri știu cei mici despre pandemia asta. Și într-un fel nici nu mă miră, fiindcă Sofia, spre exemplu, dar ca ea sunt foarte mulți copii, manipulează telefonul la fel de bine ca și mine. Practic, Internetul nu a păstrat foarte multe surprize pentru ea. Și asta în condițiile în care are program foarte bine fixat în fiecare zi în care se poate juca pe telefon”, a spus Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI