Ce face Armin Nicoară după ora 22:00 de când s-a logodit. Dezvăluirea inedită a artistului EXCLUSIV

Ce face Armin Nicoară după ora 22:00 de când s-a logodit. Dezvăluirea inedită a artistului EXCLUSIV
Ce face Armin Nicoară după ora 22:00? Asta se întâmplă de când se iubește cu Claudia.

Armin Nicoară a cam intrat „sub papuc” după logodna din iunie, cu Claudia Puican. „Au dispărut momentele mele petrecute cu băieții. Mai în glumă, mai în serios, începând cu ora 22.00, primesc din partea soției, telefoane de control, ca să le numesc așa!” EXCLUSIV.

Armin Nicoară, detalii din relația sa: ce face după ora 22:00?

Armin Nicoară și aleasa inimii sale, Claudia Puican, trăiesc de aproape două luni un alt capitol al vieții lor comune. Cei doi s-au logodit în ultima parte a lunii iunie, în Turcia, acolo unde au și marcat la superlativ fericitul eveniment, alături de circa 100 de invitați, playtech.ro a încercat să afle cum e viața de familist pentru tânăra pereche, iar Armin Nicoară nu a ezitat să ne ofere mult doritele amănunte, unele cu un pronunțat ton de umor.

„De când m-am logodit viața mi s-a schimbat un pic. Simt deja că suntem doi! Am realizat că în povestea asta există și părți bune, dar și lucruri neașteptate. La ultima parte, spre exemplu, vă pot spune că au dispărut momentele mele petrecute cu băieții. Mai în glumă, mai în serios, începând cu ora 22.00, primesc din partea soției telefoane de control, ca să le numesc așa.

Le știți cam cum sună: Ce faci?,  Pe unde ești?, Când vii?. Am pus pe așteptare mai orice ieșire cu foștii mei amici! Adio jocuri de tip FIFA sau memorabile partide de cărți cu băieții! La petrecere din Turcia, nașul mi-a spus el ceva de genul că viața mi se va schimba, dar nu știam la ce anume se referă. Acum încep să înțeleg. Poate ar fi trebuit să mă avertizeze cu un ton mult mai serios!”, glumește Armin Nicoară pe tema căsătoriei sale.

Și tot în glumă, indică și faptul că a discutat deja cu aleasa inimii sale despre acest „control de rutină” apărut mai nou în viața sa:

„I-am spus Claudiei! Nu ai nevoie de aceste telefoane. Știi că sunt un băiat cuminte. Nu e nevoie de un asemenea control din partea ta. Altfel, mă faci să plec de acasă!”.

,,A trebuit să-i lămuresc pe mulți dintre prietenii mei”

Altfel, cunoscutul saxofonist mai spune că mulți dintre apropiații săi i-au reproșat faptul că nu au fost invitați la logodna sa cu Claudiu, mai toată lumea crezând că cei doi ales să-și unească destinele pe meleaguri străine.

„A trebuit să-i lămuresc pe mulți dintre prietenii mei că de fapt nunta mea cu Claudia nu a avut loc încă. O luăm în calcul abia pentru anul viitor. Mi-e și frică să-mi fac lista, fiindcă cred că voi avea parte de mai bine de o mie de invitați, dar sincer mă așteptam să fie multă lume.

Vara asta e prea plină cu tot felul de evenimente că să ne putem preocupa și de alte lucruri! Ba chiar cu lucruri de o asemenea importanță. Așa că am vorbit cu Claudia și încă tatonăm terenul, dar cel mai probabil la anul facem nuntă mare!”, a adăugat Armin Nicoară.

,,Nu avem timp de nuntă anul acesta”

Cei doi îndrăgostiți, care sunt de aceeași vârstă, 27 de ani, cu un mic avans de partea lui Armin, au însă planuri mari pentru ultima parte a anului. Cei doi au decis să-și cumpere o casă într-un complex rezidențial de lângă Timișoara și vor să facă un alt pas important până la finele anului.

„Sper ca până la Crăciun să ne mutăm în casa noastră. Mama se ocupă în prezent de stabilirea ultimelor detalii, fiindcă noi nu avem timp. Ea se duce, ne face filmulețe sau fotografii cu tot felul de locuri și ni le trimite, iar noi luăm ultimele decizii pe baza acestora.

De aceea vă spun că nu avem timp de nuntă anul acesta, fiindcă avem agenda plină de evenimente la care trebuie să mergem. Până pe la jumătatea lui octombrie, nici să respirăm, știți cum se spune, nu vom putea face cu ușurință!”, a conchis același Armin Nicoară.