Ce face Andreea Marin la fiecare început de an. Sfat util pentru toate femeile: „Resetare”

Ce face Andreea Marin la fiecare început de an. Sfat util pentru toate femeile: „Resetare”
Andreea Marin, reguli de aur împărtășite femeilor

Andreea Marin este cunoscută și apreciată de toată lumea. Vedeta are grijă să împartă cu admiratorii săi toate detaliile despre stilul său de viață. Aceasta s-a bucurat de sărbătorile petrecute alături de apropiați, însă a luat o decizie drastică pentru luna ianuarie, așa cum face în fiecare an.

Andreea Marin, schimbată total. Ce face în luna ianuarie

Andreea Marin a recunoscut că nu s-a abținut de la a mânca bucatele delicioase pregătite pentru sărbători. Totuși, vedeta a decis să recurgă la câteva schimbări la începutul anului. Cunoscuta brunetă recurge la sport, merge la sauna din casa ei, dar profită și de un aparat de masaj.

„La fiecare început de an, eu fac această resetare. Da, toată lumea pățește asta în decembrie (n.r. să ia câteva kilograme în plus), dar lucrurile sunt asumate. Eu nu mă plâng. În decembrie simțim nevoia să gustăm din toate cele bune.

Urmez o dietă numai cu ajutorul nutriționistului, dar beau zilnic și ceaiuri. În prima săptămână am slăbit 4 kilograme. Fac ce trebuie să fac, mi-a fost bine și când mâncam fără oprire, așa că acum plătesc polița.

Nu e ușor, dar trebuie. Pentru mine nu există nu se poate. Da, la saună e relaxare totală. Mă simt minunat. Acum fac un duș rapid, ca să fie energic. Sunt mereu alergată, cred că îmi e mai simplu să fiu în alertă.

Dimineața mea se încheie cu machiajul. Am făcut un loc în care să fie liniște, serenitate și inspirație în natură. După, stau măcar 10 minute în această rachetă care îți face masaj.

Mă trezesc la 7 dimineața ca să fiu gata la 9 și să mă așez la birou pentru a mă apuca de treabă.”, a zis Andreea Marin, la Vorbește lumea.

„După o săptămână simțeam că sunt alt om”

Andreea Marin a punctat că stilul ei de viață o ajută să se mențină în formă și să scape de numeroase probleme. Vedeta nu își dorește să se abțină de la nimic, astfel că are parte de perioade când mănâncă tot ce își dorește, dar și momente în care face sport și recurge la diferite trucuri.

„Nu există nu se poate, nu mă las. Alimentația m-a ajutat, dacă ea e corectă, sportul doar potențează și te ajută să slăbești mai rapid. Fac ceaiuri acasă, sunt rețete pe care le am de mult timp de la un nutriționist din străinătate.

Îmi place sportul, am făcut de mică, dar tuturor ne e lene câteodată. Nebunia cu sauna și cu fotoliul de masaj înseamnă o minune. Pielea se schimbă, vezi de la o zi la alta evoluția. Iau în serios treaba cu sportul, fac jumătate de oră în fiecare zi.

Am o vârstă respectabilă, trebuie să recunosc. Îmi vine să râd. Metabolismul se schimbă cu vârsta, trebuie să ținem cont de asta. E important să ne recăpătăm vitalitatea și energia. După o săptămână simțeam că sunt alt om.

Mintea e mult mai clară, mă trezesc dimineața fără ceas, nu mai simt nevoia să lenevesc la nesfârșit. De câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit, până la urmă despre asta este vorba.

Nu îmi spune nimeni că trebuie să renunț la plăcerile vieții. Iubesc partea culinară, în decembrie mănânc de toate. Suntem oameni, nu mașinării.

Nu poți să pui presiune pe tine și pe mintea ta în același timp. Trebuie să lași lucrurile să fie moderate, altfel nu ajungi decât să te epuizezi.”, a povestit aceasta.

Care este secretul Andreei Marin

Vedeta de televiziune se bucură de un ten strălucitor, hidratat și curat. Aceasta a mărturisit că și-a făcut propria cremă pentru a se asigura că se îngrijește de chipul său. Ba chiar, Andreea Marin a renunțat la machiajul în exces și folosește produsele cosmetice doar când este absolut necesar.

„Mi-am creat propria cremă, cu ajutorul specialiștilor din România și Franța. O cremă de noapte, hidratantă, cu ingredientele potrivite cam pentru orice tip de ten, eu am un ten normal.

Majoritatea femeilor au acest gen de ten. Are și acel parfum de trandafir, este ca o spumă, când o aplici pe față devine un ulei. Are o dublă textură.

Și am grijă să nu mă mai machiez mult, decât atunci când e musai. Când ies undeva, dau o cremă pe față, dar folosesc doar rimelul și cu asta am terminat.”, a mai zis ea.

Andreea Marin este un adevărat exemplu pentru numeroase femei din România. Vedeta a investit timp și bani pentru a se asigura că imaginea ei este impecabilă. Ea se trezește cu două ore mai devreme în fiecare dimineață pentru a respecta rutina din luna ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI