Ce face Andra când nu e pe scenă. Vedeta, surprinsă într-o ipostază neobişnuită. „Activităţi de România”

Ce face Andra când nu e pe scenă. Vedeta, surprinsă într-o ipostază neobişnuită. „Activităţi de România”
Ce face Andra în timpul liber?

Andra i-a surprins pe fani cu o activitate aparte. Mulți dintre români și-au adus aminte de copilărie atunci când au văzut ce face artista. Vedeta s-a lăsat surprinsă exact în mijlocul faptului. Cei care o iubesc se bucură de fiecare dată când văd fragmente din viața sa de familie. Chiar dacă iubesc enorm să o asculte când se află pe scenă, românii așteaptă cu nerăbdare să o descopere și în alte moduri. Iată ce a făcut recent soția lui Cătălin Măruță?

Ce face Andra în timpul liber: fanii s-au bucurat să o vadă astfel

Andra este una din cele mai iubite artiste de la noi. Cântăreața este urmărită într-un număr mare pe rețelele de socializare de românii care așteaptă să o descopere pas cu pas. Fanii acesteia sunt curioși să o vadă în timpul liber, motiv pentru care bruneta le oferă des filmulețe cu ea.

Artista abia s-a întors din Germania după o serie de concerte. Soția lui Cătălin Măruță nici nu a ajuns bine că s-a pus să spargă nuci. Cea din urmă le-a recunoscut internauților că micuții ei le-au adunat. Cu toate astea, cântăreața a uitat să își pună mânușile pentru această activitate.

,,Activități de România, nu de Germania. Au adunat copiii niște nuci. Problema este că nu am mânuși și o să mă înverzesc. Când ajungi acasă după câteva zile de concerte în Germania…și ai poftă de nuci.”, a spus artista într-un InstaStory.

  • Vezi Galeria FOTO

,,Voiam să vă povestesc că înainte să plec m-am apucat să fac…”

Vedeta a dezvăluit și ce face atunci când nu o vede nimeni. Jurata de la emisiunea ,,Românii au talent” nu s-a sfiit deloc să le spună fanilor cu ce se ocupă în timpul liber. Deși și-ar permite un bucătar personal, artista preferă să se ocupe singură de mâncarea pe care o consumă Eva și David.

,,Copiii mei au plecat acum la o plimbare, iar eu merg să înregistrez o voce pentru o emisiune. Și voiam să vă povestesc că înainte să plec m-am apucat să fac ceva de mâncare, pe când ajung copiii acasă să fie. Am pus o friptură la cuptor, am pus niște cartofi la fiert să facem un piure. Bineînțeles că trebuia să plec și a rămas sora mea să termine mâncarea.

Dar mi s-a părut foarte amuzant cum am trecut de la cratiță la ce face o persoană publică, o vedetă, că merge la studio. Cel mai plăcut e că încă simt mirosul de usturoi, deși le-am spălat (mâinile) de trei-patru ori. Realitatea”, a spus Andra amuzată într-un story pe Instagram în urmă cu ceva timp.