Alexandra Stan, surprinsă într-o ipostază păcătoasă. S-a văzut prea mult, imaginea e peste tot

Alexandra Stan, surprinsă într-o ipostază păcătoasă. S-a văzut prea mult, imaginea e peste tot
Alexandra Stan, ipostaze incendiare pe Instagram.

Alexandra Stan și-a surprins fanii! Aceasta a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit chiar pe Instagram. Cântăreața în vârstă de 33 de ani nu s-a sfiit să arate tuturor ce i-a oferit Mama Natură. Solista a postat chiar o serie de fotografii cu care cu siguranță a alimentat imaginația bărbaților. ,,Ți-a scăpat ceva pe afară, regină”, a fost comentariul unui internaut. Mulți au rămas fără reacție când au văzut amintirile sale dintr-o vacanță.

Alexandra Stan, ipostază amețitoare în mediul online: cum s-a surprins vedeta?

Alexandra Stan a lăsat totul la vedere în postările recente de pe Instagram. Fanii săi din mediul online s-au bucurat enorm de seria de amintiri postată acum. Cu siguranță imaginile au alimentat imaginația bărbaților. Artista are o comunitate mare de fani care abia așteaptă noi vești de la aceasta.

Cea din urmă a devenit cunoscută cu mulți ani în urmă datorită talentului său muzical, iar acum este cunoscută și drept una din cele mai nonconformiste soliste de la noi. Vedeta a dorit să le arate tuturor cât de bine se distrează în zilele de relaxare din Israel. Artista a optat pentru un costum minuscul de baie format din două piese.

„Ți-a scăpat ceva pe afară, regină”

Cea din urmă nu s-a sfiit să apară și într-o fotografie în care una din piese lipsește. Comentariile în special din partea bărbaților nu au întârziat să apară.

„Ți-a scăpat ceva pe afară, regină”, „Ești o scumpă că oferi astfel de încântări umililor noștri ochi”, „Frumoasă ca de obicei”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de vedetă pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când solista postează astfel de imagini incendiare. Ea a mai fost surprinsă în ipostaze uluitoare în trecut. Blondina a menționat pentru fani că își editează toate pozele pentru că nici nu a mai trecut pe la sală de o bună perioadă.

„Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă»”, a scris vedeta pe InstaStory. „Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebui să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta”, a mai scris ea pe Instagram.