Ce face Amna după eliminarea de la Survivor. Imaginile care spun totul despre artistă

Ce face Amna după eliminarea de la Survivor. Imaginile care spun totul despre artistă
Amna, după eliminarea de la Survivor, cu probleme de sănătate

Ultima eliminată din celebra competiție ”Survivor România” difuzată de Kanal D, a fost Amna. Odată întoarsă în țară din Republica Dominicană, vedeta a avut probleme de sănătate care au necesitat urgent consultarea unui medic.

Amna, după eliminarea de la Survivor, cu probleme de sănătate

Deși susținută de fani pe tot parcursul competiției, Amna a avut neșansa de a fi eliminată din competiția dură ”Survivor România”, difuzată de Kanal D. După eliminare, așa cum era și firesc, Amna s-a întors în țară din Republica Dominicană, locul de desfășurare al competiției. Numai că, odată ajunsă în țară, vedeta a avut probleme de sănătate ce au avut nevoie de vizita la medic.

Deși o fire rezistentă, se pare că problemele de sănătate s-au accentuat, încă de dinaintea participării la competiția din Republica Dominicană. Redacția Impact.ro a aflat din surse apropiate vedetei că Amna ar fi suferit de ceva complicații la bilă. Odată revenită în țară, tocmai datorită acestor complicații, spun apropiații, Amna a avut nevoie de intervenția medicilor.

”Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații.

Dureri am, bineînțeles. Prima zi după operație! Sper ca încet, încet să mă pun pe picioare, chiar dacă durerile sunt încă mari”, a scris Amna, după intervenția medicilor.

Vedeta surirpinsă de paparazzi la plimbare

Conform ipostazelor surprinse de redacția Impact.ro, s-a ajuns la concluzia că Amna se simte mai bine acum, fiind surprinsă recent prin București plină de vervă. Ba mai mult de-atât, recent Amna publica pe rețelele de socializare poze în care este văzută la sala de fitness.

Vedeta încerca să se recupereze după intervenția avută cu câteva zile în urmă. Cu toate astea, mai spun apropiații, medicii i-au interzis cel puțin încă trei săptămâni fără să facă efort prea mare, mai ales la sala de fitness. Cu alte cuvinte trei săptămâni fără vreo activitate sportivă.

Cu toate astea, Amna este optimistă și de-abia așteaptă să poată reveni în forță, să facă sport. Mai mult de-atât, vedeta, ca mulți alți artiști români în această perioadă, duce dorul scenei și a întâlnirii cu fanii la spectacole sau concerte. Deocamdată nu se știe dacă se va putea face acest lucru, dar Amna se pregătește intens pentru o revenire în forță pe scenele românești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI