Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Cum s-a dat fiica Andreei Esca de gol, în câteva minute VIDEO

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Cum s-a dat fiica Andreei Esca de gol, în câteva minute VIDEO
Alexia Eram si Mario Fresh nu ar mai fi impreuna

Fanii Alexiei Eram și ai lui Mario Fresh se întreabă, de câteva săptămâni, dacă cuplul lor favorit s-ar fi destrămat sau nu. Fiica Andreei Esca s-ar fi dat de gol într-un mod inedit. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două vedete.

Mario Fresh și Alexia Eram nu ar mai forma un cuplu

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai mediatizate, populare și controversate tinere cupluri din showbizul românesc. Deși au circulat tot felul de zvonuri, în ultima perioadă, conform cărora trapperul și fiica Andreei Esca s-ar fi despărțit, până acum cei doi nu au comentat aceste afirmații.

Recent, Alexia Eram și-a pus fanii pe jar, după ce și-a cumpărat un apartament nou-nouț în centrul Capitalei. În prezentarea noii sale case, locuință pe care și-a achiziționat-o la numai 21 de ani, Alexia a mărturisit că locuiește singură, lucru care i-a făcut pe urmăritorii ei să se gândească la o posibilă separare între ea și Mario Fresh.

„M-am mutat de aproape două luni de zile și încerc să mă obișnuiesc. E foarte dubioasă senzația de a sta singur. E prima oară când stau singură pe o perioadă atât de lungă, pentru că la facultate stăteam câte 2-3 luni, apoi veneam în țară”, le-a declarat Alexia Eram celor de la Storia.ro, într-un clip urcat pe Youtube.

„Nu-mi place să stau singură!”

Mai mult de atât, deși Alexia Eram s-a mutat în casa nouă acum două luni de zile, vedeta susține că-i displace profund senzația de a locui și a fi singură, declarații care i-au pus, din nou, pe gânduri pe prietenii săi virtuali, care se întreabă dacă fiica știristei de la PRO TV și iubitul ei Mario Fresh mai formează sau nu un cuplu.

„Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez. Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine. Îmi imaginam că o să stau cu prietena mea cea mai bună, dar stau singură. Îmi imaginam că o să am un lift în casă.”, a continuat Alexia Eram.

Ce spune Andreea Esca despre presupusa despărțire dintre fiica ei și iubitul acesteia

Deși sunt împreună de mai mulți ani, în ultima perioadă fanii Alexiei Eram și ai lui Mario Fresh au observat o răceală între cei doi artiști, iar acest lucru se poate vedea din aparițiile lor în cuplu tot mai rare, atât în public cât și pe rețelele de socializare.

Întrebată care este statutul relațional al fiicei sale, Andreea Esca nu a dorit să comenteze subiectul, invitându-i pe cei curioși să stea de vorbă cu însăși Alexia pentru a clarifica orice tip de curiozitate.

„Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea (râde – n.r.). Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum”, a declarat Andreea Esca pentru ciao.ro.