Ce face acum Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulți. Afacerea cu care a dat lovitura

Ce face acum Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulți. Afacerea cu care a dat lovitura
Cu ce se ocupă acum Alina Plugaru, fosta actriţă de filme pentru adulţi

Dacă în anii 2000 era una dintre cele mai cunoscute prezenţe din showbiz-ul românesc, de câţiva ani nimeni nu mai ştie nimic despre ea. Iată ce face acum Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulţi. A dat lovitura cu o afacere neaşteptată.

Din ce câştigă bani acum Alina Plugaru

În anii 2000 şoca întreaga Românie cu apariţiile sale incendiare, dar şi mărturisirile fără perdea. În urmă cu mai bine de 10 ani, însă, a ieşit din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat unei afaceri care merge de minune. Iată ce face acum Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulţi!

În vârstă de 32 de ani, actriţa are un salon de masaj erotic din care scoate bani frumoşi. De curând, aceasta a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, însă şi-a asigurat clienţii că totul este sub control şi că a luat toate măsurile necesare pentru oprirea răspândirii cu SARS-COV-2 în unitatea pe care o conduce.

“Serviciile de masaj erotic sunt oferite doar cu programare. Domnișoarele noastre poartă mască și mănuși de protecție. La intrare se face o verificare a temperaturii clienților și a maseuzelor cu un termometru cu infraroșu”, a declarat Alina Plugaru.

Mai mult, aceasta se implică direct în tot ceea ce ţine de salon tocmai pentru ca totul să meargă ca pe roate.

“Sunt o perfecționistă. Mereu vreau ca totul să iasă impecabil, să arate și să funcționeze fără cusur. Așa am reușit până acum să îmi țin business-ul în viață și la un nivel înalt pentru că întotdeauna clienții salonului să fie mulțumiți”, a mărturisit Alina Plugaru, pentru Wowbiz.ro.

Alina Plugaru şi-a găsit sufletul pereche

Se pare că nu numai în afaceri îi merge de minune. Alina Plugaru o duce extraordinar şi pe plan sentimental pentru că aceasta are o relaţie serioasă care durează deja de câţiva ani.

“Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt”, a mai spus fosta actriţă de filme pentru adulţi.

Şi cum nu are planuri pentru copii, aceasta are mare grijă, pentru moment, de doi căţei. Născută în Vaslui, Alina Plugaru s-a mutat în Bucureşti, unde, la 16 ani, a început să lucreze ca dansatoare exotică. Doi ani mai târziu, a devenit actriţă în filme pentru adulţi, regizate de Zenza Raggi. În toamna anului 2009, aceasta s-a retras din această industrie şi şi-a deschis salonul de masaj erotic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI