Ce fac Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu împreună deși s-au despărțit. E pur și simplu genial

Ce fac Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu împreună deși s-au despărțit. E pur și simplu genial
Ce fac Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu împreună deși s-au despărțit. E pur și simplu genial

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, însă au decis să meargă pe drumuri separate după 9 ani de iubire.

Deși s-au separat, cei doi actori au rămas în relații bune și sunt prieteni. În plus, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au dezvăluit că s-au gândit să meargă împreună la psiholog, pentru a trece mai ușor peste relație.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio după 9 ani

Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, foștii iubiți au mărturisit că nu mai locuiesc în aceeași casă. Vlad Gherman s-a mutat deja cu sora lui, iar Cristina Ciobănașu locuiește singură.

”Toată lumea se întreabă cum să mai fi prieten cu cineva cu care ai fost într-o relație timp de 9 ani. Uite că se poate. Important de știut este că noi am fost întâi de toate prieteni, și asta ne-a ajutat foarte mult.

Am clădit această relație de prieteni. Nu putem să dărâmăm ce am construit înainte de cei 9 ani de relație și nici ce am construit în acești 9 ani de relație. Poate sună imposibil, dar se poate. Sunt cazuri atipice, dar depinde de om”, a spus Vlad Gherman, la Capatos.

Cristina Ciobănașu a declarat că au căzut de comun acord să rupă relația și că nu au vrut să facă prea mare tam-tam din despărțirea lor.

‘Nu suntem construiți pentru scandal și nu cred că am putea să ne respectăm unul pe celălalt dacă am putea ajunge la așa ceva, ceea ce în relația noastră respectul a fost foarte important.

Este la fel de important să fim cât mai sinceri și cât mai transparenți și vrem să ne ținem spatele unul altuia, să fim prieteni. Pentru că oamenii ne-au urmărit atâta timp pentru povestea noastră frumoasă de dragoste și respectul pe care l-am purtat și ni s-a părut important să spunem și acest aspect, legat de despărțire și prietenia noastră’, a mai adăugat și actrița.

Au rămas prieteni, dar nu exclud o împăcare

Cei doi au precizat că nu mai sunt șanse de împăcare, însă nu știu ce le va rezerva viitorul.

‘Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine’, a spus Cristina Ciobănașu la „Xtra Night Show”.

‘Eu cred că oricum s-ar fi ajuns în punctul ăsta și peste doi ani. Eu, recunosc, atunci când am început această poveste, am ars multe etape din viață. Ajunsesem la un moment dat să nu mă mai iubesc pe mine. Neiubindu-te pe tine, nu mai poți iubi pe altcineva’, a mai spus și Vlad Gherman.