De ce s-a despărțit Vlad Gherman, de fapt, de Cristina Ciobănașu. Adevărul s-a aflat abia acum

De ce s-a despărțit Vlad Gherman, de fapt, de Cristina Ciobănașu. Adevărul s-a aflat abia acum
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu cuplu, pe micul ecran, și în realitate

Cuplul Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu a devenit un reper pentru tânăra generație, încă de la prima lor apariție. Vedete ale unor producții de televiziune românești, cei doi, au format un cuplu și în viața reală. Până recent, când cei doi au anunțat că sunt la capătul relației, dar rămânând ca prieteni.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu cuplu, pe micul ecran, și în realitate

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format, până recent, unul din frumoasele cupluri tinere din showbiz-ul românesc. Cei doi au fsot împreună într-o relație de opt ani, cunoscându-se pe platoruile de filmare ale unor producții tv românești de succes.

Dar, din păcate, relația lor a fost supusă unor provocări de-a lungul anilor, totul culminând cu cele de anul trecut. În lacrimi, amaândoi povestesc că au ajuns la punctul fără întoarcere și că decizia de a se despărți a fost una de comun acord. Vlad Gherman a povestit recent care a fost motivul real al ruperii unei relații de opt ani.

”De-a lungul relației au fost foarte multe momente. Asta apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă.

Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman la ”Observator”.

Cei doi în lacrimi, dar rămân prieteni

Cu un număr mare de fani pe rețelele de socializare, este de înțeles reacția de uluire și stupoarea la aflarea veștii despărțirii celor doi. Invitați în platoul știrilor Antena 1, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au vorbit cu lacrimi în ochi despre acest moment.

Dar spun cei doi, și-au propus să rămână prieteni și să se ajute când vor avea nevoie unul de celălalt. După o relație de opt ani, este inevitabil să nu îi lege mai mult decât o simplă relație. Asta s-a văzut și în modul matur în care au vorbit despre cumpăna prin care au trecut.

”Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi. Nu știm ce se va întâmpla în ani de zile.

Tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la XNS, aprobată de Vlad.

S-a pus, la un moment dat, problema căsătoriei, de altfel Vlad ar fi și cerut-o de soție pe Cristina, dar așa cum spune Cristina Ciobănașu, la cei 23 de ani, pur și simplu nu a fost momentul. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost un cuplu admirat de tinerii de vârsta lor, și nu numai.

”Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat. Lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor!

Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând! 🙂 Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți”, declara Cristina Ciobănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI