Ce fac imediat toți jurații de la Românii au talent când se numără ‘3, 2, 1, intră’. Asta rar vezi la TV

Ce fac imediat toți jurații de la Românii au talent când se numără '3, 2, 1, intră'. Asta rar vezi la TV
Andra, Andi, Bobo si Dragos, toti fac acest lucru

Românii au Talent a ajuns la sezonul 12, fiind unul dintre cele mai longevive show-uri tv de la noi. Deși compoziția juriului s-a tot schimbat, poveștile concurenților nu încetează să surprindă și în fiecare ediție publicul și jurații au șansa să cunoască personaje autentice și savuroase. Filmările au început încă din luna octombrie a anului trecut, iar acum așteptarea a luat sfârșit și telespectatorii au parte de un show pe cinste. 

S-a aflat! Ce spun jurații Românii au Talent după ce pleacă concurenții din platou

Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt cei patru componenți ai juriului. Ultimii doi au venit în locul lui Florin Călinescu și al Alexandrei Dinu, care au părăsit emisiunea. Cu șarmul și glumele la purtător, Mihai Bobonete și-a luat foarte în serios rolul. Pe de cealaltă parte, Dragoș Bucur este un personaj extrem de relaxat și sincer, care știe să vorbească cu oamenii. 

Cei patru jurați au petrecut deja mult timp împreună și se cunoșteau și dinainte, motiv pentru care nu le-a fost prea greu să aibă o chimie bună și să se distreze pe platourile de filmare. 

Cu toate acestea, există secvențe pe care multe show-uri le evită și le scot la montaj. Ei bine, la Românii au Talent, telespectatorii pot vedea exact ce fac jurații înainte să între concurenții în platou. 

După ce au avut parte de un număr spectaculos în care Ecaterina, o blondă extrem de sexy, a dansat alături de partenerul ei și au făcut împreună acrobații și mișcări riscante, Andi, Andra, Dragoș și Bobo au început să comenteze, odată ce blondina a ieșit din platou. 

Mihai Bobonete: Ai văzut cum călca?

Andra: Apăsat așa

Mihai Bobonete: Exact pur-sângele arab

Andra: Dar iar desenezi, ce faci?

Andi: L-a inspirat Ecaterina, mă!

Bobonete: Pe bune, a început să-mi curgă pixul. Ce vorbești, mă, mă uitam și la dans, dar nu-mi mai venea continuarea în cap.

Ce fac Andra, Andi, Dragoș și Bobonete când aud „3,2,1, intră!”

Imediat înainte să urmeze celălalt concurent, din regie se poate auzi „Telefoanele ascunse! 3,2,1…intră!”. 

Pe lângă comentarii, jurații își butonează telefoanele în pauzele dintre concurenți. Unii dintre ei stau pe rețele sociale, alții răspund la mail-uri, unii vorbesc cu familia și persoanele dragi, iar alții pur și simplu își verifică notificările. 

Totuși, telefoanele trebuie să stea sub pupitru, ascunse, atunci când se filmează și intră în scenă fiecare concurent. Așa cum este normal, jurații trebuie să le dea pe silent, ca să nu se aude sunând sau vibrând în timpul numerelor.