Momentul care i-a făcut pe jurații Românii au Talent să nu mai înțeleagă nimic. Ce număr neobișnuit a avut Ștefana VIDEO

Momentul care i-a făcut pe jurații Românii au Talent să nu mai înțeleagă nimic. Ce număr neobișnuit a avut Ștefana VIDEO
Momentul care i-a făcut pe jurații Românii au Talent să nu mai înțeleagă nimic. Ce număr neobișnuit a avut Ștefana

Un număr ce urmează să-i surprindă pe români în această seară este cel al Ștefanei. Tânăra a venit cu o reprezentație aparte care îl va încurca în special pe unul dintre jurați. Aceasta va fi criticată destul de aspru de una din vedete. Ce a făcut artista?

Românii au Talent sezon 11: Numărul Ștefanei i-a nedumerit pe unii telespectatori

„Stați puțin! Uite ce se întâmplă aici!”, va spune plăcut surprinsă Alexandra Dinu. Păpușile care au prins viață în numărul din seara aceasta au încălzit inimile tuturor. Ștefania Niță, actrița în vârstă de 23 de ani, a reușit să încânte pe toată lumea cu păpușile sale din lemn.

Simplitatea a câștigat pentru încă o dată privirile a milioane de oameni. Florin Călinescu a privit extrem de emoționat numărul. Artista a ieșit „din decor” în lacrimi, emoționându-se extrem de tare în urma celor făcute pe scena de la Românii au Talent.

Aceasta este din Iași, a studiat secția de actorie/păpuși/marionete în cadrul Universității de Arte „George Enescu”, iar acum este la master la Artele Spectacolului din cadrul aceleiași universități. De asemenea, artista activează ca actor la Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” din Brăila.

„M-am oprit pe stradă și am început să plâng”

„Am ajuns să fac această pasiune, dar părinții nu au fost de acord pentru că nu se câștigă bani din această meserie. Ei au vrut să dau la medicină. M-am oprit pe stradă și am început să plâng pentru că nu am ce să caut în alte domenii”, va detalia artista înainte de a urca pe scenă.

„Eu plâng rar, deci tu ești mai bine decât mine pentru că e bine să plângi des. Nu am trăit povestea asta, dar urmează să o trăiesc. E primul număr în genul ăsta pe care îl văd”, va spune Smiley în timpul jurizării.

„E dificil cu păpuși, mai ales când actorul are emoții mari. Poate nu e cel mai perfect moment, dar emoția e importantă”, urmeză să mărturisească tânăra.

„Am norocul să dau de lucruri pe care le cunosc și nu sunt atât de entuziasmat de ceea ce văd. E foarte greu să le faci pe toate odată și să fii și emoționată. Păpușarul e un anonim, nu mă intereseză emoția ta. Asta e esența meseriei pe care o faci în momentul de față. Trebuia să fi găsit o soluție să-mi arăți doar ceea ce voiai să-mi arăți – gingășia copilului. Ăsta e destinul asumat! Schimbă ce vrei tu, dar inventează un stil nou – actor plus marionetă la vedere”
Florin Călinescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI