Ce este bine să faci când e Lună Nouă. Tradiții și superstiții

Ce este bine să faci când e Lună Nouă. Tradiții și superstiții

Ce este bine să faci când e Lună Nouă. Tradiții și superstiții. În fiecare lună, Universul ne oferă un mic cadou, unul atât de mic încât poate fi ușor ratat. Acest cadou minunat este, desigur, luna nouă și are loc la fiecare 28-30 de zile. În termeni astrologici, luna nouă este una dintre numeroasele faze ale lunii, în special cea în care luna și soarele se aliniază. Iată ce este bine să faci când e Lună Nouă, dacă ții cont de tradiții și superstiții.

Ce este bine să faci când e Lună Nouă. Tradiții și superstiții

Luna nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu ea o serie de noi începuturi. Acest lucru lasă lunile noi să se simtă ca un moment deosebit de ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor.

Destul de interesant, majoritatea oamenilor sunt inconștient aliniați cu această energie, tinzând să creeze noi obiceiuri, să înceapă noi proiecte și să inițieze schimbări de viață în același timp cu luna nouă. Asta e tare. Ceea ce este și mai tare este că îmbrățișarea în mod conștient a energiei proaspete a lunii noi îți poate permite să propulsezi aceste tranziții și mai departe.

Tradiții de Luna Nouă

Potrivit tradițiilor, dorințele pe care ți le pui de lună nouă se vor împlini cu siguranță. O altă versiune a acestei superstiții spune că, pentru ca dorința de lună nouă să devină realitate, nu trebuie să te mai uiți la lună până când este din nou nouă.

Strămoșii noștri credeau că există modalități bune de a vedea luna nouă și moduri rele. De exemplu, trebuie să eviți să vezi luna nouă printr-o fereastră. Vederea lunii noi printr-o fereastră sau orice tip de sticlă aduce ghinion. În plus, dacă vezi accidental luna nouă peste umărul tău stâng înseamnă că vei avea noroc pentru o lună. Dar dacă strănuți în timp ce privești luna nouă, vei avea ghinion.

Când Luna înseamnă noroc

Poate Luna să-ți schimbe norocul? Potrivit tradiției lunii, în multe cazuri, Luna plină aduce noroc. Dar nu întotdeauna! Iată ce este bine să faci în această perioadă, dacă ții cont de tradiții și superstiții:

  • Este bine să-ți expui nou-născutul la Luna Nouă, deoarece îi va da putere copilului
  • Este bine să te muți într-o casă nouă în timpul lunii noi; prosperitatea va crește pe măsură ce Luna crește
  • Este bine să vezi prima fărâmă de Lună nouă
  • Este bine să ții o piatră în gură la Luna plină; va dezvălui viitorul
  • Este bine să ai o lună plină într-o zi de luni.
Ce este bine să faci când e Lună Nouă. Tradiții și superstiții
Tradiții și superstiții despre ce este bine să faci când e Lună Nouă

Luna poate aduce și ghinion

  • Poartă ghinion să ai o lună plină duminica
  • Aduce ghinion să vezi prima fărâmă de Lună nouă printr-o fereastră; vei sparge o farfurie
  • Poartă ghinion să dormi la lumina lunii, sau mai rău, să te naști la lumina lunii!
  • Aduce ghinion să arăți spre Luna nouă sau să vezi orice Lună peste umărul tău.
  • Poartă ghinion să vezi „vechea Lună în brațele noului” sau imaginea slabă a discului plin în timp ce noua Semilună este iluminată, mai ales dacă ești marinar. Sunt prognozate furtuni.