Ce echipe au ajuns în marea finală Asia Express. Eliminare surpriză la Antena 1

Ce echipe au ajuns în marea finală Asia Express. Eliminare surpriză la Antena 1
Eliminare surpriză la Antena 1

Tensiune maximă în emisiunea Asia Express de miercuri seara! Am aflat cine a mers acasă și cine va merge în marea finală, alături de echipa formată din Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea. Cei doi au reușit să se califice direct în finală!

Eliminare surpriză la Antena 1

Adda și Cătălin Rizea, Speak și Ștefania, dar și Alex Abagiu și Radu sunt cele trei echipe care s-au luptat pentru un loc în ultima etapă din Asia Express, sezonul 3. Avem deja o primă echipă finalistă, cea formată din Sorin Botea și Răzvan Fodor. „Reactoarele” au strâns cele mai multe monede și s-au calificat direct în finală.

Rândurile s-au subțiat în sezonul 3 „Asia Express”, astfel că semifinala a venit cu o victorie pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, prima echipă finalistă. Lor au încercat să li se alăture Alex şi Radu, Adda şi Cătălin și Speak şi Ştefania, cele trei cupluri de vedete care au pornit în cursa pentru ultima șansă.

Eliminare surpriză la Antena 1
Eliminare surpriză la Antena 1

În prima provocare lansată de Gina Pistol, concurenții trebuie să reproducă câteva fotografii cu ajutorul localnicilor, lucru care le pune ceva probleme. Din păcate pentru ei, cei care au primit ancora roșie la finalul acestei ediții au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț.

Speak și Ștefania, moment unic în istoria Asia Express

Chiar dacă, în această seară, lacrimile au fost unele triste, în ediția trecută ne-am bucurat de un moment unic de bucurie în istoria emisiunii de la Antena 1. Lacrimile de fericire au curs șiroaie pe obrazul Ștefaniei, nefăcându-se dispărute nici de pe chipurile unor colegi. Radu Vlăduț s-a emoționat extrem de tare la momentul acela încât și-a dat frâu liber sentimentelor. Speak a recunoscut că și-a dat seama de ceva vreme că Ștefania este aleasa inimii sale, doar că a vrut să aștepte un moment cu adevărat special pentru a o cere de soție, așa cum și-ar fi dorit și ea. „Dragii mei, să fiți fericiți”, le-a urat Gina Pistol celor doi îndrăgostiți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI