Elena Bozian, în lacrimi pe scenă la Vocea României, pe PRO TV. Ce a pățit finalista lui Horia Brenciu

Elena Bozian, în lacrimi pe scenă la Vocea României, pe PRO TV. Ce a pățit finalista lui Horia Brenciu
Elena Bozian, în lacrimi pe scenă la Vocea României

Elena Bozian, concurenta lui Horia Brenciu din finala Vocea României, a izbucnit în plâns în momentul în care a aflat că va cânta pe scenă alături de Oana Sârbu, actrița care a jucat rolul Danei în filmul Liceeni. Cele două au interpretat piesa Ani de Liceu.

Elena Bozian, în lacrimi pe scenă la Vocea României

Elena Bozian a urcat mai întâi singură pe scenă la Vocea României și a cântat melodia Listen to Your Heart, de la Roxette. Al doilea număr oferit de tânăra artistă a fost unul impresionant. Emoțiile au colpeșit-o în momentul în care a aflat că va cânta împreună cu Oana Sârbu.

„Nu îmi vine să cred… Am ajuns de la o fabrică să cânt cu domnul Horia Brenciu și cu dumneavoastră”, a spus tânăra în momentul în care a fost întrebată de ce plânge.


„Am sunat-o pe Oana și i-am zis: o să cânți cu o ingineră. Și ea a zis: ce?! Înțelegi, ea e ingineră și totuși a ajuns în finală la Vocea României”, i-a spus ulterior Horia Brenciu.

Vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, postul de televiziune Pro TV a difuzat finala show-ului Vocea României. Patru concurenți s-au luptat pentru marele premiu de 100.000 de euro. Dragoș Moldovan (echipa lui Tudor Chirilă), Andi Țolea (echipa lui Smiley), Jasmina Răsădean (echipa Irinei Rimes) și Elena Bozian (echipa lui Horia Brenciu) au făcut spectacol pe scena emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI