29 sept. 2021 | 13:43

Ce echipă ar putea antrena Victor Pițurcă în curând. Vești bune pentru fanii clubului sportiv

Sport
Ce echipă ar putea antrena Victor Pițurcă în curând. Vești bune pentru fanii clubului sportiv
Ce echipa ar putea antrena Victor Piturca in curand. Vesti bune pentru fanii clubului sportiv

Victor Pițurcă este liber de contract din ianuarie 2020, așa că ia în calcul revenirea ca antrenor pe terenul de fotbal. Fostul selecționer al echipei naționale ar accepta să antreneze o mare echipă de fotabl doar în anumite condiții. Despre ce club sportiv este vorba, fanii se vor bucura la aflarea acești vești.

Victor Pițurcă, gata să dea lovitura în fotbal

În vârstă de 63 de ani, Victor Pițurcă mai are multe de demonstrat ca antrenor în fotbal. Recent, sportivul a dezvăluit care este singura echipă din România la care ar mai vrea să lucreze.

Liber de contract din ianuarie 2020, Pițurcă ar accepta să antreneze la CSA Steaua, dar în anumite condiții. Fostul selecționer spune că echipa roși-albaștrilor este singura echipă din România la care ar mai vrea să lucreze.

Fostul selecționer român este foarte dezamăgit de CSA Steaua

Celebrul antrenor este foarte dezamăgit de situația actuală de la CSA Steaua, care evoluează în Liga 2 fără să aibă drept de promovare. Victor Pițurcă lansează acuzații, fiind de părere că în această situație se poate ajunge doar voit.

Fostul selecționer al României a dezvăluit, în cadrul unui interviu televizat, că nu exclude să o preia pe Steaua ca antrenor, însă există un „dar”. Pițurcă afirmă că echipa de fotbal trebuie să aibă un obiectiv îndrăzneț, doar așa poate lua în calcul o colaborare. Chiar și așa, nu este sigur că va reveni pe banca formației din Ghencea.

În ce condiții ar antrena echipa din Ghencea

Victor Pițurcă este de părere că actualul tehnician Daniel Oprița, deși se zbate pentru echipa sa, nu are un obiectiv măreț. Fostului selecționer îi este greu să înțeleagă cum s-a ajuns ca echipa să joace în Liga 2, dar să nu aibă drept de promovare în primul eșalon. Bărbatul este convins că situația nu este întâmplătoare, ci o greșeală voită.

„Am stat și am gândit tot timpul ăsta. Nu mi-a convenit că Steaua nu se bate pentru promovare. Acest brand uriaș al fotbalului românesc și al Europei iată că stagnează în Liga 2 și n-am înțeles de ce. Probabil că a fost și o greșeală, dar una voită, pentru că altfel nu înțeleg de ce Steaua nu se bate pentru promovare. Să joci, pur și simplu, meciuri amicale… Îl văd pe săracul Daniel Oprița că se zbate pe bancă. Vrea să câștige, el e extrem de ambițios și vrea lucrul ăsta, dar pentru ce?”, a spus Victor Pițurcă pentru ProSport News.

„Steaua e acolo unde am câștigat trofee și cel mai mare trofeu din viața unui fotbalist, Liga Campionilor (n.r. Cupa Campionilor Europeni în 1986). Poate, la ora respectivă, dacă și-ar propune ceva poate aș putea spune «da», dar asta nu e sigur”, a precizat fostul selecționer al României.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Magic Earth, aplicația care amenință supremația Waze și Google Maps
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Plata în numerar. Interzis pentru românii care folosesc bani cash. Te arestează preventiv
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro