De ce nu vrea Vica Blochina să îşi plătească datoriile la întreţinere. Fosta amantă a lui Piţurcă a spus adevărul

De ce nu vrea Vica Blochina să îşi plătească datoriile la întreţinere. Fosta amantă a lui Piţurcă a spus adevărul
Vica Blochina a rămas și fără carnetul de conducere, după ce acesta i-a fost suspendat

Vica Blochina trece prin momente grele în această perioadă. Cele mai recente informații spuneau că celebra blondă ar fi pierdut deja apartamentul în care locuia. Apartamentul în cauză îi fusese făcut cadou de Victor Pițurcă. Realitatea este cu totul alta, sau cel puțin așa a dat de înțeles Vica Blochina zilele acestea. În orice caz, situația necesită o rezolvare rapidă, sau, așa cum recunoaște chiar vedeta, există riscul să rămână fără apartamentul de 300.000 de euro.

Cea mai celebră amantă din showbiz-ul românesc are probleme

Timp de 16 ani Victor Pițurcă, fost selecționer al Naționalei României, a avut o relație extraconjugală. Numele blondei avea să apară în spațiul public la ceva vreme de la aflarea acestor informații. Vica Blochina a devenit astfel celebră în mondenul românesc, mai ales și după ce a dezvăluit că are și un copil cu Pițurcă.

După 16 ani relația dintre cei doi avea să se termine, dar nu in liniște. Astăzi cei doi sunt prieteni, iar Victor Pițurcă se mândrește cu fiul pe care Vica Blochina i l-a dăruit.

Vica Blochina pe cale să piardă apartamentul

Din păcate pentru blondă, au apărut și problemele în ultima perioadă, mai ales după ce s-a aflat că ar fi pierdut chiar apartamentul făcut cadou de Victor Pițurcă, în valoare de 300.000 de euro.

Într-un interviu acordat celor de la Cancan.ro, Vica Blochina a explicat care este situația actuală a apartamentului și din ce cauză s-a ajuns aici.

„Prin 2010 sau ceva de genul acesta, eu am vrut să mă înțeleg cu ei și le-am spus: «Am suma asta de bani de achitat, dar hai să facem o înțelegere astfel încât să vă dau în trei, patru rate ca să pot să achit totul la zi», dar mi-au zis că nu vor. Și așa am ajuns să plătesc penalizare peste penalizare și n-am reușit să ajung la zi cu facturile.

Era vorba despre circa 10.000 de euro. Deși m-am certat cu ei îngrozitor, nu am reușit să mă înțeleg cu ei. Și acum, la fiecare doi, trei ani ei mă dau în judecată. Anul trecut am plătit 3.500 de euro, am dovadă și tot ce trebuie, dar în momentul în care am plătit ei m-au dat în judecată pentru alte penalități.”, le-a spus Vica celor de la Cancan.ro.

În afară de problemele cu datoriile, Vica a rămas și fără carnetul de conducere, după ce acesta i-a fost suspendat.

Am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”

Deși într-o situație delicată, Vica Blochina nu se sperie de situația creată. Există într-adevăr posiblitatea ca apartamentul să fie scos la licitație. Asta în cazul în care nu plătește toată suma, dar așa cum declară vedeta, are unde să se mute în acest moment.

„Eu până pe 14 septembrie trebuie să le achit 10.000 și ceva de lei, dacă nu achit această sumă atunci se scoate la licitație.

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri.”, a mai spus Vica Blochina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI