Ce dramă pentru un pilot român. A murit după un accident grav în raliul Iașiului

Ce dramă pentru un pilot român. A murit după un accident grav în raliul Iașiului
Adrian Raspopa a murit intr-un accident

Tragedie imensă la proba specială a Raliului Iaşiului! Pilotul român, Adrian Răspopa, și-a pierdut viața în urma unui accident teribil petrecut pe circuitul din zona Hadâmbu. Mașina condusă de Adrian Răspopa, în care se afla și Cosmin Diacu, a intrat într-un cap de pod la Hadâmbu, după care a avut o ieşire violentă în decor.

Pilotul român Adrian Răspopa a decedat

În urma impactului violent, Adrian Răspopa a fost încarcerat. Copilotul Cosmin Diacu a ieşit singur din maşină. Cei doi au fost transportați de urgență cu un elicopter la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru pilotul Adrian Răspopa. Bărbatul suferise multiple leziuni grave la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral şi intrase în comă. Pilotul Adrian Răspopa a murit la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

“Pacientul a decedat în sala de operaţie. A fost resuscitat timp de două ore. Atât în UPU, cât şi în sala de operaţie. S-a intervenit chirurgical. S-a făcut tot ce este medical posibil”, a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Mașina lui Adrian Răspopa a intrat într-un cap de pod

Cursa a fost imediat oprită după ce maşina condusă de pilotul Adrian Răspopa a fost implicată într-un accident rutier grav.

‘Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi.

Proba specială e întreruptă. Adrian Răspopa a avut nevoie de intervenţia medicilor, a fost stabilizat şi e transportat de urgenţă la spital. Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de investigaţii suplimentare.

Un elicopter îi preia pe cei doi membri ai echipajului pentru a-i transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă Iaşi. Proba specială cu numărul 2 se neutralizează’, se arată în comunicatul oficial al organizatorilor, postat pe pagina de socializare a evenimentului.

Sursa foto: Facebook @iasirally.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe